детски рокли

детски рокли

Детски рокли на „Точици“

Изискани детски рокли

По-специалните дни и тържествени поводи се нуждаят и от безупречно отношение в покупката на външен вид за детето . Не поемайте риск в безцелни обиколки по магазините за поводите на своята прекрасна девойка с примирявайки се с всичко . Вечерните рокли на „Точици“ сътворяват естетически издържан начин на изглеждане, с гарантирано качествени материи . Невероятно предложение е модела с бели цветове от рози. Роклята е с голи рамене, със страничен цип на гърба . Меката памучна материя осигурява комфорт . Можете да потърсите и допълнителни разновидности в зелено и вишнево . Следващата ни добра идея за празнично превъплъщение са дантелените рокли . Горната част е с къс ръкав, а кройката естествено пада под коляното. Като допълнение към модела може да закупите уникална дантелена шапка, прилягаща на хилядите усмивки във вашия празничен ден. Друго по-разчупено предложение са разновидностите детски рокли с пачка изработени в два модела в колекцията . Удивяваща в своята напластеност е кораловата рокля. С изобилие от падащи воали , закопчаваща се странично и спускаща се до глезена, претворява младата дама в детска фея и превръща вашият ден в щура фиеста. Ако предпочитате по-класическа визия можете да се спрете на модела с дълги ръкави и черен тюл . От кръста нагоре е от мека жакирана материя, а под няколко пласта воали има вътрешна подплата. Сътворяваме характерна официална визия единствено с тази разновидност, без да ни трябват допълнения . Страхотно попълнение в колекцията си остават моделите с пола от сатен в лилаво и панделки. Кройката на талията е ниска и дава пищност, който приляга на кокетното излъчване . Роклята е възможно да потърсите в разновидности на жълто и розово.

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

Играйте с „Точици“

Когато се отбиете в някои от магазините на фирмата в на територията на България и си купите някоя от новите ни детски рокли, момиченцето ви има възможността да участва в игра на флипер , намиращ се в магазина. При набавяне на необходимия брой точки, получавате още повече интригуващи подаръци. Не забравяйте, че за бранда детското мнение е ценно . Приканваме ви поставите ваш или детски коментар за вашият избор рокля в страницата на марката във фейсбук .

Подарък за вашето дете

При покупката на която и да е рокля от пролетната поредица на „Точици“ ви подаряваме, като етикет от вътрешната страна, изненада – лепенка свързваща се приказен пъзел. Рисунката е подбрана съобразно с вида на роклята и детските вълнения в определената за носене възраст.

детски рокли 2 Голямо разнообразие от
детски рокли

Светът на „Точици“

„Точици“ е марка модерни детски дрехи, играчки, аксесоари – всичко от което един малчоган изпитва необходимост . Вече повече от десет години не престават да впечатляват с първокачествени и елегантни колекции на конкурентни цени. Както всеки пролетен сезон и сега новите тенденции са създадени от детски рокли за момичетата и авангардни костюми за младежите .

Измислени с чувство

Подбирайки дрехи за облеклото на своя малчоган , родителят създава в него уникален стил . Ето защо е добре децата да бъдат непринудени в постоянните си игри и приключения , но разбира се и единствени по рода си в тяхната оригиналност . Новите серии са измислени на базата на модерните модни направления и обратната връзка с клиентите , като се имат предвид настоящите потребности на променящия се детски свят. Настъпващата пролет ни предразполага да се впуснем във ефирност и романтика от цветови гами . Превърнете във кукла своята малка фея с настоящата серия от детски рокли на бранда.

Висококачествена грижа

Изработени изцяло в родината , с най-хубавите оригинални платове и наситени цветове и оригинални орнаменти , детски рокли на бранда са пренасящи във приказен свят . В случай че искате да разнообразите визията с още детайли, можете да погледнете асортимента от шапки, очила, чантички и украшения за коса, които са пълен синхрон с пролетните вълнения . Имате възможност да разгледате актуалните пролетни серии от дрехи за момчета .

Разгледайте и:

Бебешки рокли
Блузи за момичета
Детски клинове
Бебешки клинове
Долнище за бебета
Детски долнища
Детски блузи
Детски дрехи
Бебешки дрехи
Детски якета
Детски раници
Детски дрехи за момичета
Детски анцузи
Бебешки играчки
Детски пижами
Бебешки бодита
Бебешки комплекти
Детски комплекти
Комплекти за изписване за момче
Комплекти за изписване за момиче
Комплекти за изписване
Комплекти за изписване за новородено

детски рокли 3 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 4 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 5 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от
детски рокли

Детски рокли на „Точици“
Изискани детски рокли
Играйте с „Точици“
Подарък за вашето дете
Светът на „Точици“
Измислени с чувство
Висококачествена грижа

One thought on “детски рокли”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.