летни гуми

летни гуми

Летни гуми – Autobox

Безсъмнено е, че летните гуми са една от най-основните съставляващи части на колата и сигурна причина за това по какъв начин тя ще се котира на шосето – летните гуми се радват на необятно разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на предметните свойства. Опитите определят, още много водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят модерен сервиз, където по най-удобния начин летните гуми да бъдат подменени.

Летни гуми BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях имаме три съществени надлъжни улеи отгоре на предпазителя, които подобряват отводнението и придвижването по влажна настилка. Тези летни гуми разполагат с плоскости на ламелите с различна дълбочина, което понижава звука и редуцира съпротивлението при търкаляне. Още, дизайнът на цевите на раменната част на летни гуми BlueTech отстранява водата и също така оптимизира сцеплението при влажна настилка. Затварящите се плоскости по централни ребра от своя страна усъвършенстват стабилитета при сериозна скорост и смаляват съпротивлението при търкаляне. Главните превъзходства на летните гуми на SYRON BlueTech са дълговременния пробег, ограниченото ползване на гориво, слабото съпротивление при търкаляне и доброкачественото сцепление при сухи и влажни пътни ленти. Летните гуми осигуряват наложителната производителност при всички режими на експлоатация.

летни гуми 1 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те са съставени от обемни проводници за оттегляне на водата и проводници по раменните плоскости за странично отстраняване на водата. Този модел летни гуми е съставен от допълнително голям скоростен индекс и развита твърдост на вътрешната структура, като гарантира запас от защитеност при екстремни условия.

Летни гуми Maxxis

Maxxis е една от най-известните и сполучливи компании в интернационален аспект. Още от образуването си през 1967 година, компанията се разширява непрестанно в тон с на-новите технологии и направления на пазара, за да обезпечи удобството и сигурността на шофьорите. Разнородните модели летни гуми на Maxxis притежават особени характеристики и плюсове. Някои от летните гуми са със специална конструкция, която ги прави изключително издръжливи, и имат относително дълъг живот, даже и при погрешно изхабяване. При други видове летни гуми Maxxis повечето ламели в възловите прорези и раменните блокове подобряват сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с удобен каркас, които отпимизират контрола и стабилитета на пресечен терен.

Летни гуми SYRON

Безмислено е да се чудите или смущавате за това какъв вид летни гуми да вземете, понеже ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си осигурявате спокойствие и класа. Летните гуми на производителя SYRON съдържат безкрай предимства привилегии на съответните условия пред останалите конкуренти. Очебийно е, че периодически на пътното платно има предпоставки да се случат индидентни и лоши ситуации.

летни гуми 2 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Syron – главни достойнства

Централно предимство на летните гуми на SYRON е, че в действителност с тях подчертано се редуцира евентуалността за зараждането на аквапланинг или казано по-опростено, т.нар. хлъзгане по вода. Ситуацията е такава, понеже летните гуми на SYRON са с много ниски равнища на звук, удобство при возене, сцепление и поведение в завой. Сигурността на платното е най-основното нещо, от което има потребност един водач. В допълнение, SYRON са от онези търговци, които вмъкват в индивидуалните си модели съвременната технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се охладнява като една особена защита против нейното загряване. Изводът от това е, че летните гуми механически стават приложими за още по значителен пробег и значителна здравина даже и при движение с сериозна скорост.

Летни гуми SYRON – спомагателни предимства

Изключено е да не обърнем внимание и на наличието на още редица приоритети на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири големи водни тръби, които осигуряват безопасността Ви при вече упоменатия аквапланинг; коси, кръгообразни раменни повърхности, които се влияят незначително от шосето и с помощта на които се прецизира придвижването и се редуцира вероятността от някакво сериозно деформиране; иновативната сликова смес, която прецизира шофирането на влажна и суха настилка; резултатен дизайн, с помощта на който се осъществява равно разположение на напрежението при завой и права, което обаче от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-умерено. Летните гуми на компанията SYRON включват други любопитни и значими характерности. Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща отклоняването на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-задоволително сцепление в изненадващи ситуации; технологията, която редуцира обезобразяването на повърхностите на предпазителя на летните гуми при обичайно претоварване и внезапно спиране – това са все неща, които наедно с отбелязаните до този момент такива, правят предложителя на съответните летни гуми изключително съревнователен и висококачествен, което от своя страна е предпоставката да си съперничи успешно с най-авторитетните фирми в отрасъла като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много. Заслужава респект и факта, че при изработката на летните гуми на SYRON се вкарват в употреба много по-олекотени материали, което свежда тежестта на летните гуми до минимални стойности. Това дава шанс за по-сериозен пробег и по-оскъден харч на гориво.

летни гуми 3 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са модерните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те показват чудесно сцепление и маневреност и гарантират по-скоростно изминаване по тестовата отсечка. Тези летни гуми съдържат смес на предпазителя със смола за по-доброкачествено сцепление на сухо и навлажнено; по-широки външни рамена за по-успешно сцепление в завой; скъсени спирачни блокчета, които намаляват спирачния път, особено при голяма скорост; разтеглива жичка на коланите, които гарантират по-качествена обратна връзка с пътната настилка и акуратно возене. Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен специалист, щом като става въпрос за сцепление и прецизност на шофирането – това ги превръща в чудесен избор за ситуации, в които се налага върхово представане и бърза реакция. Летните гуми остават лоялни на философията на Dunlop “Forever Forward”, като показват ангажимента на марката да създава увлекателно усещане от придвижването. Гамата обхваща размери от 17 инча до 21 инча.

летни гуми 4 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 осигуряват значително по-задоволително износване на предпазителя и по-скъсен спирачен път на сухи и неизсъхнали улици, съдействайки на водачите да държат под контрол ситуацията и да се радват на пътуването. Системата Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, скъсявайки спирачния път. Освен това, актуалната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, обезпечават оптимизирано сцепление в моменти на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и едновременно олекотена. Гамата съдържа 41 размера от 17 до 20 инча.

летни гуми 5 Най-добрите
летни гуми

Като за финал

Ние от AutoBOX сме представители на фирмата за България и ви предлагаме много качествени и достъпни оферти! Имайте вяра на офертите на AutoBOX! Освен идеите ни за летни гуми обърнете внимание на: различните ни видове зимни гуми; акумулатори; автобомилни масла; антифириз; греси и течности; добавки; чистачки; автолампи; аксесоари и други.

летни гуми 6 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 7 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 8 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 9 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми – Autobox
Летни гуми BlueTech
Летни гуми SYRON Race 1 Plus
Летни гуми Maxxis
Летни гуми SYRON
Летни гуми Syron – главни достойнства
Летни гуми SYRON – спомагателни предимства
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2
Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Като за финал