мезотерапия

мезотерапия

Мезотерапия

Мезотерапия – най-важни особености и приспособления

Мезотерапията има редица полезни умения и приложения както за кожата на лицето, а и за останалите области на телата ни. Като се тръгне от пълноценното кожно подмладяване и забравяне за началните признаци на бръчки, и финиширайки при обработването на целулита и редуцирането на натрупаните на определени места мазнини. В този момент ще разгледаме подробно всяка важна дейност на мезотерапията, изкарвайки акцент с особеностите ѝ, действия и преимущества за кожата ни. И така , да дадем старт:

– мезотерапия: процудера за подмладяване – качеството на мезотерапията да превръща нашата кожа в по-млада често е свързана с хиалуроновото вещество. Какво всъщност представлява тя? Какво е тя? Но какво реално е тя? Какво точно е тя? Но какво е хиалуроновата киселина Тази субстанция е напълно натурална съставна част, синтезираща се от човешкия организъм. Основните ѝ предимства са да поддържа кожата овлажнена, да подобрява еластичните ѝ способности и да забавя процеса на отпадналостта. С напредването на възрастта на всички нас обаче синтезирането на хиалуронова киселина силно се редуцира и се налага често да бъдат добавяни допълнителни количества от нея с помощта на разнообразни действия. Подобна процедура представлява точно мезотерапията. При мезотерапията хиалурона се слага в проблемната част от кожатакомбинирано с другите благоприятни и необходими витамини и минерали. И последиците са повече от положителни. Посредством мезотерапията се случва пълното регенериране и ободряване на кожата, усъвършенстване на нейните еластични способности и възстановяване на добрия ѝ външен изглед. Така че ако имате проблеми с по-стара, загрубяла и повредена кожа по лицето, мезотерапията представлява чудесна и подхождаща опция за за вашата кожа.

– мезотерапия: кожа с проблемно акне – когато става въпрос за нашето лице, акнето също е много редовно появяващ се проблем в модерността. И причина за това не представляват само безконечно показващите се по кожата гнойни пъпки, също така и сложните за заличаване отпечатъци, които пъпките оставят. Ако пък мечтаете незабавно и трайно да се спасите от неприятните белези, то незабавно ви даваме съвет да се насочите към действието на мезотерапията. Мезотерапията е съвкупност от технологии, предвидени особено за изравняване на несъвършенствата и заглаждане на отпечатъците, последвали от акнето. Но това по никакъв начин не е единствената ценност на мезотерапията във въпросното направление. Освен отърваване от нежеланите дири, мезотерапията обещава и уравновесяване на повърхностния слой и по-добър цвят на кожата/ усъвършенстване на кожния тен. В допълнение, мезотерапията върши работа действайки като висококачествена профилактика срещу поредна акция на акнеична кожа.

– мезотерапия: третиране на целулит – мезотерапията се справя прекрасно и във връзка с намаляването и премахването на целулит. Тук мезотерапията е носител на много по-експедитивни и ефективни последици оприличени на често употребяваните антицелулитни кремове без да следим от коя марка и от кой вид са. Как се заформя голямото преимущество на мезотерапията, ставайки дума за борба с целулит? Правилният отговор на тази задача реално е достаясен. За премахване на целулита е необходимо адекватните субстанции да навлязат надълбоко в съединителната ни тъкан. Това със сигурност не може да се случи с помощта на всички козметични продукти, борещи се с целулита, регулиращи влиянието си само до най-горния слой, разбира се епидермиса. Съвсем друг обаче е обстоятелството с мезотерапията. Събраните полезни вещества, положени чрез спецификите на мезотерапията, проникват колкото е необходимо навътре в кожата, осигурявайки максимален качествен завършек за спасяване от целулита. Изборът на мезотерапията за заличаване на целулит напълно ще ви даде гаранция перфектни и продължителни реакции в тази посока.

– мезотерапия: събрани мазнини в проблематични зони – въпросните по-проблематични области при нежния пол са винаги откриваеми в областта на корема, краката и задната част. Те загрозяват женското тяло и има случаи, когато е почти невъзможно да се заличат дори с помощта на специални диети и тежки упражнения във фитнеса. В случай че при вас положението е същото, то категорично ви препоръчваме да се насочите към мезотерапията като метод за премахване на прекалените мазнини и спадане на килограмите. Какво е действието на тази мезотерапия, създадена за топене на мазнините? При специалната мезотерапия в областта с проблеми се вкарва различни ефикасни вещества, съдържащи възможността да редуцират мазнините. мезотерапията дава ефикасни и запазващи се реакции в тази посока. Тя не просто ще ограничи мазнините и усъвършенства вида на телата ни, но и ще спомогне за активизиране обмяната на веществата и подобряване излъчването на кожата в областта. Освен това мезотерапията действа благополучно и в комбинация с всякакви различни решения за намаляване на телесната маса като практикуване на спорт, диетични планове и т.н. Комбинирането на мезотерапия и идентични активности ще доведе до още по-голяма ефективност що се отнася до търсените резултати за вашето тяло.

– мезотерапия: лечение на стрии – стриите са много задълбочен проблем, който изобщо не се появява единствено с дните на носенето на плода и раждането. Е, стрии се появяват и /, разбира се, при жени, но също и при мъже от различни възрасти. Какво реално са стриите? Говорим за следи, дело на изключително дребни разриви на кожата, които които се оцветяват с побелял, виолетов или розов цвят. Областите от тялото, в които най-често могат да се видят, са ръцете, гърдите, корема и бедрата. Да, причините за поява на стриите в някои ситуации не са свързани с бременеене или раждане. Тези знаци се формират и при неочаквано бърза и внушителна загуба на тегло, както и наличие на някакъв вид проблем с хормоните. Отличен пример за сбогуване със стриите е използването на мезотерапия. През последните години активностите по мезотерапия бяха усъвършенствани много в това отношение. Вече мезотерапията е много по-резултатна и ценна относно редуциране и заличaване на стриите, усъвършенстване здравето на кожата и засилване на нейната естествена защита. Мезотерапията не само ще ви е от помощ да забравите за стриите, но и ще ви даде обещание, че несъвършенствата няма да върнат пак в близък период от време.

– мезотерапия: намаляване на косата при жени – мезотерапията е подходяща и за сполучливо и полезно надвиване на грижи с загуба на коса. Тя е идеална за употреба, независимо дали сте с нормална, по-суха или пък по-скоро мазна коса. Как функционира реално мезотерапията на косата? В този случай в кожата на скалпа се поставя микс от витамини и други полезни вещества, чиято функция е да засилват заздравяването на косата и да уравновесят градежа ѝ. Редица са благоприятните ефекти след подлагането на метод по мезотерапия на косата. Първоначално, благодарение на мезотерапията се наблюдава категорично подновяване на косата относно нейната здравина, сгъстяване и видимо сияние. Също така мезотерапията ефикасно задейства порастването на косата и заедно с това представлява ефективна защита срещу появяването на бяла коса.

– мезотерапия: несгоди с петна – петната са известен неприятен момент , когато става въпрос за нашите лица. Въпросните оцветявания носят на лицето изкуствен и неприятен външен вид. При ситуация, в която не се стартират някакви смислени постъпки срещу тях, има вариант да се запазят дълго време , но и да заемат още пространство. Мезотерапията реално е част от най-добрите и полезни изходи за отърваване от петната. При мезотерапията за пигментации се употребява смесица от ценни субстанции, които изпълняват три генерални фнкции – придаване на по-бял цвят на нашите лижа, ревизиране на оцветяването и помощ чрез антиоксиданти. Провеждането на процедура по мезотерапия дава възможност значително да се снижат неисканите лицеви петна, а също така да се стопира показването на пресни пигментации. Плюс това, посредством мезотерапията постигаме по-сияен и лъчезарен тен, който оказва позитивно влияние относно цялостния външен вид и въздействие на лицето.

– мезотерапия: случаи на купероза – преди да прочетем за ефекта на мезотерапията в тази посока, ще изясним какво представлява купероза. Въпросното състояние се счита за вид промяна на кръвоносната система, заради което по лицевата кожа се появяват немалко червени белези. По-често тези петънца са в комплект с усещане за горене, дразнене и различни некомфортни емоции. С какви средства мезотерапията би била полезна ако се появи същия проблем? За начало, по-добре да сте запознати, че е немислимо чрез мезотерапията да се заличи из основи това състояние. Поради тази причина се изисква използването на специализирани процедури с лазери, за които трябва да разговаряте с вашето джипи. Мезотерапията със сигурност ще ви подпомогне много да преобразувате състоянието на вашето лице и да ограничите максимално действията върху вида ѝ, създадени от куперозата. С мезотерапията придобиваме по-светла кожа, а белезите на болестното състояние в увредените места от лицето са много по-бледи. Но това не е всичко. Използването на действието по мезотерапия дава и функция „щит“, защитавайки лицата ни от формирането на още от досадните алени петна.

– мезотерапия: поява на розацея – розацеята се явява подобно конкретно заболяване, по-редовно формиращо се при пациентки в зряла възраст. Какво е то? Истината е, че розацеята е дълготрайно инфектиране на кожата на лицата ни. Тогава се наблюдава всеобхватно почервеняване на кожата, плюс явяване на уголемени кръвоносни съдове по лицето, придружени с зачервени пъпки. Източниците за възникване на розацеята е вероятно да са какви ли не – от неприятности със стомаха до завишена или намаляла дейност на жлъчния мехур и т.н. При такива случаи още веднъж успешното действие на мезотерапията не е асоциирано дотолкова с тотално заличаване на проблема, а по-точно с намаляване на ефектите от болестното състояние над човешкия външен вид. Доверяването на активност по мезотерапия помага за понижаване броя на проблеми като зачервявания и пъпкипо лицето, заедно с припомняне на неговия жизнен и приятен външен вид.

– мезотерапия: болки и възпалителни процеси – казахме в абзаца „История на мезотерапията“, като процедура мезотерапията първо е била прилагана за премахване на всякакви болежки и удари. Чак след известно време идват нейните приложения в разкрасителните процедури, които днес са с огромна популярност. По едно и също време реално мезотерапията се употребява редовно за заличаване на болка и подувания. По този начин тя всъщност става сред най-добрите и благотворни действия в света на медицината . Мезотерапията осъществява прекрасна дейност при остра болка в областта на цялото тяло, хронични болки, както и т.нар. непрекъснати болки, с твърде дълго продължение. Освен това, мезотерапията се оказва адски изгодна и за незабавното и ефективно възстановяване от спортни травми и контузии, но за този аспект ще поговорим в текста.

– мезотерапия: излекуване на спортни наранявания и проблеми – в съвремието мезотерапията стана още по-често употребявана и одобрявана активност, щом говорим за най-различни контузване от спорт и болежки. Истинската причина за тези факти е съвсем ясна. Ако съпоставим с аналогични процедури, които откриваме на търговския пазар, мезотерапията работи в посока на много по-бързо и добро. Техниката е чудесна за използване при общо взето всички от най-честите в спорта проблеми, сред тях са увреждания на връзките на ставите, всички хрущяли, всички сухожилия или различните мускули. При процесите по мезотерапия, подходящи за облекчаване на спортни травми, се използва комплекс от целенасочено избрани полезни вещества. Много редовно тези важни вещества съдържат противовъзпалителни лекарства, а също и за възстановяване на тъканите, както и витамини и различни фитопрепарати. Позволено /. Разрешено е мезотерапията да е в съчетание с разни програми по физиотерапия, за да се покачи максимално ценният ефект за тялото ни.

– мезотерапия: проблеми със ставите и костите – допълнително действие на мезотерапията, доближаващо се до зоната на класическата медицина. Мезотерапията е единствено по рода си въздействие съсредоточено към лекуването на болезнени усещания, предизвикани от заболявания на костите и ставите. Като примери за същите страдания даваме ревматоидния артрит, брахикардиите, остеопорозата и невралгичния ишиас. Максимално благоприятно развитие мезотерапията оказва върху хората, диагностицирани с остеопороза. При поставянето на мезотерапията в тази посока в тялото на човек се поставя комплекс от ценни вещества като витамин Д, калций и др. Тези субстанции са обогатени със качеството да възобновяват градежа на костта и да работят като мощно премахващо болката средство за всички. Мезотерапията забележимо ще смали неприятните симптоми, тръгнали от остеопорозата, и ще действа с цел съпротивление на болестта.

мезотерапия 1
мезотерапия

Какви са рискованостите за излагане на мезотерапия?

Както при всички сеанси, за мезотерапията , логично, са известни няколко рискове. Те се отнасят по-конкретно за определени ситуации: жени в бременност и жени в процес на кърмене, които страдат от болести от онкологичен характер и страдащи от често сърцебиене или губене на съзнание. При тях не е добре използването на мезотерапията като сесия. Освен това се ясни и други състояния, за които без свян трябва да говорите с вашия медицински довереник. Това са познати алергии или пък правено лечение със съдоразширяващи препарати. Ако са за вас, споделете ги на медицинското лице, за да има възможност да обмислите в екип възможностите и особеностите при хипотетично избиране на практика по мезотерапия.

мезотерапия 2
мезотерапия

На колко на брой техники по мезотерапия трябва да спрем?

Често техниките по мезотерапия се случват в пакети от 2 или 3 за зоната на лицето и 4-10 за тялото . Разбира се, най-точният сбор на гореспоменатите практики се обвързва сериозно от вашите индивидуални претенции и особености. Времевата пауза при процедурите по мезотерапия се изменя от 1 до 3 седмици. След затваряне на съответната сесия по мезотерапия с предварително определените на брой техники, нова се осъществява най-рано след 180 дни. Спокойно обсъдете с избрания от вас специалист бройката на сесиите по мезотерапия и желаните последствия. После уговорете програма за правенето им, адекватна както на вашия личен график и предпочитания, а също и на условията за ефективност на мезотерапията.

мезотерапия 3
мезотерапия

Основни въпроси относно мезотерапията

Сега приключваме и с най-редовно питани въпроси за мезотерапията, които по-често получаваме от всички наши клиенти. Чуденията визиарат същностната част на процедурата по мезотерапия, неприятните ефекти и рискованостите за нейното прилагане , също и същините на съдържащите се в нея субстанции. Научете в сега нужната ви информация, която искате да научите за мезотерапията.

мезотерапия 4
мезотерапия

Мезотерапия – какво ще ви посъветваме

Предлагаме ви няколко препоръки за дните, в които ще се подлагате на мезотерапия. Тези съвети са за това какво трябва и кое не бива да се върши преди и след мезотерапията, както и с начините за максимум удължаване на ефектите от технологията. Предлагаме ви ключовите ни препоръки към всички, избрали мезотерапията:

– единствено в кабинет на лекар – началният и вероятно най-добър съвет, свързан с мезотерапията, за който да внимавате. Мезотерапията е необходимо да се извършва само и единствено в в кабинет на лекар или професионални клиники. Не се залъгвайте когато ви убеждават, че инжектирането се прави без никакви затруднения. Не забравяйте, че става дума за здравословното ви състояние и красив външнен вид, и не ви съветваме да се предоверявате на съмнителни лица.

– максимално много информираност – не се страхувайте да търсите отговори и да желаете максимум инфрмираност за манипулацията по мезотерапия, която сте избрали да ви бъде приложена, и използваните в нея най-различни съставки. Ако знаете всичко което ще се случи, най-добре. Най-добре е да се заинтересувате какви течности ще ви бъдат сложени. Интересувайте се дали веществата са донесени пряко от производителя или оторизирана фирма, както и има ли гаранции за да са полезни. При положение че приложението по мезотерапия реално се осъществява в съответствие с отличните настоящи стандарти в областта, специалистите, с които говорите, едва ли ще се дърпат да дадат най-изчерпателните отговори на всякакви въпрос.

– не се подлъгвайте по цифрата за мезотерапията – ако се случи така, че ви предложат успешна мезотерапия на доста по-ниска цена спрямо пазарната, помислете дали тя наистина си струва. Лично ние ви молим да не поемате рискове с качествената манипулация по мезотерапия, тъй като това впоследствие може да предизвика изникване на неподходящи и чак гадни последици за вас и вашето здраве.

– тъкмо преди мезотерапията – знаем за някои вещества, които е препоръчително да не се използват точно преди вършенето на техниката по мезотерапия. Като под „буквално“ в момента фиксираме пълни 24 часа по-рано от самата процедура. Кои точно са тези по-скоро забранени течности? Например биват аспирина и всички аналогични съдоразширяващо, но и различните видове алкохол. Има случаи, в които взимането на подобни вещества преди мезотерапия може да води до противни следствия за вашето здраве.

– веднага след мезотерапията – след извършване на процедурата по мезотерапия, също трябва да спазвате неписаните правила и добри практики. На първо място, поне няколко часа след мезотерапията не се гримирайте. Използването на банята и също така овлажняването на третирания участък за пореден път не е препоръчително. Другият ни съвет към всеки човек е в сила за по-дълъг период, което ще рече две пълни денонощия или 2 х 24 часа след приключване на практиката по мезотерапия. Внимавайте в този период да не практикувате спортове или интензивни физически натоварвания , които предизвикват червени петна по лицето, а и да не се подлагате на никакви топлинни процедури сауна, парна баня.

– гарантирайте си устойчиви ефекти – както помните, получаването на дълговременни реакции от практиката по мезотерапия сериозно се влияе от вашите персонални действия и навици. Засилването на ефекта от мезотерапията е силно неразделно от воденето на точни диети, поддържането на физическа активност и задаължително следването на здрав живот. За да научите още що се отнася до по-добрите практики след извършване на манипулацията по мезотерапия, се консултирайте с специалист по ваш избор.

мезотерапия 5
мезотерапия

Какво представляват плюсовете на мезотерапията?

Щом разяснихме най-важните от използванията на мезотерапията, стана мигът да обобщим и най-главните ѝ изгоди за клиента/ всеки клиент. Преимуществата стартират от реално лесната за за инжектиране и лека актвивност на мезотерапията, и стигат до чудесните постижения за кожата и външния вид на човека, гарантирани от нея. Представяме ви накратко защо мезотерапията реално е идеалният избор за всички:

1. Мезотерапия: метод без болка – основното, което е мезотерапията, е инжектиране витамини и ценни субстанции в проблемни области от човешкото лице и тяло. Въпросната манипулация е елементарна за поставяне и същевременно абсолютно лека за клиента. Затова и няма смисъл да мислите за изникване на сериозна болезненост или каквито и да е противни възприемания заради мезотерапията. Единственото, което е възможно да почувствате, е еднократно боцкане или парещи симптоми в третираната зона.

2. Мезотерапия: никакъв риск за вашето здраве – поредното безспорно ценно превъзходство на мезотерапията, за което трябва да научите. Мезотерапията не се асоциира с нула значителни странични ефекти или опасности за здравето ни. Хиалуроновото вещество, витамините и по принцип подхранващите субстанции, използвани в мезотерапията, не нанасят вреда за човешкия организъм и се абсорбират без проблем ./ идеално от него. Ето защо има малък шанс от проявяване на непоносимост и сродни гадни последствия.

3. Мезотерапия: потребност – разбира се, резултатността е най-желаното качество за каквато и да е козметична процедура. Бъдете сигурни, че мезотерапията ще ви я даде. Манипулацията по мезотерапия се счита за подходящ метод за борене с различни кожни несъвършенства – започвайки от нейното стареене и загуба на еластичност, и свършим с акне/ проблеми с акне, петна. Освен това, мезотерапията върши отлична работа при необходимост от намаляване на излишните килограми и обновяване на формата и здравословното състояние на различни области от нашите тела. Независимо дали се има предвид кожата на лицето или пък най-различни места от тялото, мезотерапията ви гарантира висококачествени и ценни постижения.

4. Мезотерапия: повече изгоди – както видяхте в точката „Мезотерапия – основни свойства и действия“, мезотерапията може да бъде ефикасна за вашите тела в в доста направления. Ето защоподлагайки се на мезотерапия за махане на червенини и оцветявания, вие ще добиете и различни ценни следствия. Вече знаете, мезотерапията подпомага за по-добрата циркулация и приток на кръв към третираната зона. Освен това, може още мезотерапията да помогне за намаляването на разни болки и спазми на мускулите в това място. Подлагайки се на мезотерапията, вие тръгвате към правенето на здраво, завършено и привлекателно тяло.

5. Мезотерапия: резултати с трайност – най-често отзвуците от мезотерапията могат да се видят най-малко седем-осем дни след първото прилагане. Спрямо проблема, който се третира, се изискват до две манипулации по мезотерапия за 12 месеца. Всяка от процедурите по мезотерапия се съпътства от подсилващи терапии през един, два или три месеца. Мезотерапията носи много стабилни успехи относно общия вид на кожата. Но за това вие трябва да се постараете. Трайните следствия от мезотерапията зависят от спазване на подходящи диети и поддържане на здравословен начин на живот от всеки клиент. Затова препоръчваме да бъдете умни към здравословното ви състояние, за да се радвате на действително максимална ефективност от мезотерапията като технология.

мезотерапия 6
мезотерапия

Каква роля има хиалуроновата киселина в мезотерапията?

Както на няколко пъти казахме досега, съвкупно с всички витамини и полезни вещества, в мезотерапията се оползотворява и хиалурон. Въпросната се счита за безспорно чудесна алтернатива не единствено и само за мезотерапията, също и за редица техники в разкрасителната козметична индустрия. Съществуват множесво причини за това. За начало, хиалуроновата киселина е съвършено естествена субстанция, която се синтезира от нашето тяло в нормално състояние. Освен всичко киселината се състои от характерни свойства в посока на поддържане на хидратирането на кожата, засилване на еластичността ѝ и забавяне на състаряването. Ето основните предимства на хиалуронът, правещи нейното използване в мезотерапията така удобно за всички:

1. Не е опасна за клиента – хиалуроновото вещество представлява киселина, която се синтезира в телата ни. Това прави поставянето ѝ заради мезотерапията изцяло сигурно. Тази киселина се поема изключително лесно от организма и не създава каквито и да било сериозни алергии или нежелани последствия. А защо всъщност е полезно за всеки човек поставянето на киселина с хиалурон с мезотерапия или други терапии? Всъщност с годините процесът на създаване на хиалуроново вещество, за който прочетохте, силно се ограничава. По този начин пречи на образа, гъвкавостта и овлажняването на кожата. Получаването на допълнително киселина с хиалурон посредством мезотерапията съдейства за поддържане на младежките качества на кожата и изличаване на различни проблеми на кожата.

2. Навременни и качествени постижения – инжектирането на хиалуроновото вещество в мезотерапията и другите козметични манипулации носи видими и полезни последици за човека що се отнася до качеството на неговата кожа. Тези видими и качествени последици се гарантират при всякакви поставяния на хиалуроновата киселина в това направление. Ако се говори за пълноценно подмладяване и освежаване на кожата, нейното по-добро овлажняване или пък махане на всякакви бръчки, хиалуроновата киселина ще бъде полезна. Точно тези свойства на хиалуроновата киселинна субстанция я превръщат в предпочитана и употребявана в манипулациите по мезотерапия. Абсолютно сигурно е, че мезотерапията с хиалуроново вещество ще ви осигури желаните последици и ще поднови осезаемо цялостното излъчване на вашата кожа.

3. Пазене на положителните резултати – още едно особено полезно свойство на хиалуроновото вещество, каращо я да бъде страшно подхождаща си за мезотерапия и всички други козметични практики. Положителното въздействие на хиалуроновата киселинна субстанция за кожата ни е с трайност за достатъчно дълъг период от време. Като този ефект в повечето случаи трае от половин до една година и дори повече. След приключването на споменатия период, без проблем може да се реализира поредна сесия по мезотерапия или която и да е друга процедура на козметиката с на хиалуроново вещество, за да се пази здравословният и хармоничен вид на нашата кожа.

4. Лесно и светкавично слагане – за край, процесът по поставяне на хиалуроновата киселинна субстанция в тялото е доста елементарен и в същото време неусетен за клиента. Чесо той продължава в рамките на 10-15 минути. Независимо дали става въпрос за мезотерапия, запълване на бръчки или най-различни манипулации със специалното участие на хиалуроново вещество, няма наличност на сериозна болка или неприятно усеане за човек. Както споменахме, евентуално може да имате усещане за едва доловино боцване или чувство на затопляне на съответното място. Тези усещание обаче преминават своевременно след финала на сеанса.

С Аестетика клиник можете да бъдете напълно спокойни за ефикасността и безопасността на осъществяваните процедури по мезотерапия. Нашите професионалисти са с висока квалификация и сериозна подготовка в този бранш, а продуктите, които използваме за мезотерапията, са изключително от максимално качество. Елате в Аестетика клиник и ще получите перфектни ефекти за 918/ що се отнася до хубавия и качествен вид на вашата кожа!

Мезотерапия
Мезотерапия – най-важни особености и приспособления
Какви са рискованостите за излагане на мезотерапия?
На колко на брой техники по мезотерапия трябва да спрем?
Основни въпроси относно мезотерапията
Мезотерапия – какво ще ви посъветваме
Какво представляват плюсовете на мезотерапията?
Каква роля има хиалуроновата киселина в мезотерапията?