seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСАЙТОВЕ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ НА ПЪРВО МЯСТО В ТЪРСАЧКИТЕ

От 2006 година SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД отвежда многобройни уебстраници на първи места в Google и екипът на <a href="https://seo-optimizacia.bg/" title="seo оптимизация от фирма SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД”>SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД увеличава онлайн търговията им. Ако искате SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да направи това и за вашия сайт, значи сте на точното място!

През 2017 година с пазарната си капитализация от над $ 600 милиарда Google успешно премести Apple от водещото място в ранглистата на най-скъпите предприятия в света. И предполагате ли защо? С помощта на Adwords! За 2017 г. 86% от постъпленията на Google или $79 400 000 000 произлизат от уебсайтовете в AdWords. Това са вашите активи и инвестициите на всички малки и големи фирми, които не само плащат на Google, но и си спечелват клиенти от това.

По какъв начин отчитаме SEO оптимизацията?

За да знаете какво точно се случва в момента, всяка седмица ще съставяме доклад за корекциите по вашата уебстраница, а всеки месец – отчет за постиженията по ясни критерии за SEO оптимизацията: увеличение на трафика, покачване на позициите в Google, количество нови потребители, време, което потребителят прекарва на сайта, брой изработени и качени публикации, брой изработени външни линкове.

Какво сме успели да постигнем чрез SEO оптимизация

Google ни препоръча да не даваме обещание за първо място. Затова ние експертите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД можем да споделим, че няма страници, по които да сме извършили SEO оптимизация за 6 месеца и които да не се позиционират като първи резултати в Google.

Кога се позиционираш на чело? Когато конкурентите ти застанат след теб! Вашата уебстраница ще се позиционира пред конкурентни сайтове когато има добра SEO стратегия, най-много подходящи входящи линкове, най-качествената структура, страниците с най-адекватно съдържание, най-подходящо подбраните словосъчетания и най-често обновяваното съдържание. Това не е мистерия, а абсолютно измерима задача, която ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД можем да изпълним и за вашия уебсайт!

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Но защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Интернет продажбите са много важни за всяка фирма! За миналата година 1 100 000 българи са купували стоки онлайн, а реалните покупки за последните 4 години са нараснали с 230%! И тези данни ще продължават да растат докато застигнат до стойностите в Съединените Щати, където 1 от всеки 8 щатски долара е инвестиран за купуване на стоки онлайн!

Но дори и да не продавате онлайн, Google маркетингът е необходим за вашия трафик – 72% от посетителите търсят данни в интернет преди да пристъпят към покупка, дори и покупката да е от даден магазин.

Вашите клиенти наистина стоят много време във Facebook, затова възползвайте се и този канал за реклама. Но преимуществото на SEO оптимизацията е, че когато посетителят ви потърси в търсачките, той вече е разбрал необходимостта от продукта и иска да намери от кого да го вземе – от вашата страница или от ваш конкурент.

Нашата задача е да докараме този потребител директно във вашия магазин! Без значение дали продавате продукти или услуги, няма значение дали организацията ви е малка или голяма!

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Какво ще постигне за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?

Най-доброто решение е да оставите уебстраницата си на отбора от професионалисти на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Ако ние поемем SEO оптимизацията на вашата страница, по вашия сайт ще работят: SEO експерт, създател на съдържание, линкбилдър, онлайн маркетолог, персонален мениджър на проекта и супервайзър от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Те ще проведат пазарно проучване, ще оценят съдържанието на страницата и държанието на конкурентите ви, ще напишат съвети за технически подобрения по 252 насоки за SEO оптимизация, ще начертаят линк билдинг план, и план за периодично създаване на важно съдържание, ще следват общо 24 основни документа, формиращи базата на вашата отличителна SEO маркетинг стратегия за увеличаване на сделките и накрая… SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще ще го приведе в действие.

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

Какво ще получите от SEO оптимизацията?

Ползваме идеите от 2006-та година и с тях сме класирали стотици уебсайтове на първи места в органичните, свободни резултати на Google.

С наша помощ компаниите са спестили голяма част от разходите за AdWords, увеличили са продажбите си в пъти и са си докарали десетки нови посетители! Оптимисти сме, че експертите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще успеят да го реализират и за вашия уебстраница!

В някои случаи сайтът ви може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато една страница е водещ резултат в Google, там влизат голям брой потребители, но това не е задължително да не води неизменно и до по-голям брой сделки. Поради тази причина може да се окаже, че не само вашата страница има нужда от SEO оптимизация, но и бизнес моделът ви също се нуждае от оптимизация – например да промените представянето на артикулите, цените, обслужването или целия user experience. За промяна в бизнес модела SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също има възможността да ви даде решение.

Това е страхотно, но имате ли идея, че само докато четохте нашият текст за SEO оптимизация, в Google са се извършили над 25 млн. търсения и са индексирани над 21 000 нови страници. Конкурентните сайтове не спят! Не бива да спите и вие!

Експертите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-големите оптимисти за това, че и вашата уебстраница ще може да излиза на първа страница в Google.

Всеки клиент е несравним и същото се отнася за всеки уебсайт! Именно затова и вашата страница се нуждае от конкретна SEO оптимизация и стратегия, изготвена според бизнес модела ви!

Пишете на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Обадете ни се на номер 0884 725 333 за безплатна консултация за вашата SEO оптимизация и ще поговорим за класирането и на вашия уебсайт на челни позиции в Google с помощта на SEO оптимизация!

Потърсете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСАЙТОВЕ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ НА ПЪРВО МЯСТО В ТЪРСАЧКИТЕ
По какъв начин отчитаме SEO оптимизацията?
Какво сме успели да постигнем чрез SEO оптимизация
Но защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
Какво ще постигне за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?
Какво ще получите от SEO оптимизацията?
В някои случаи сайтът ви може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.