матраци

матраци

Матраци Симеонов са перфектен вариант за всяко семейно огнище

матраци Симеонов е една от най-известните и потвърдили качеството си компании в българската спална индустрия. В нейния каталог можете да откриете пълен списък видове и категории матраци – от с едно лице, с две лицеви страни матраци и подходящи за деца до категории матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от компанията Симеонов доставят на клиентите най-висококачествен продукт, както и най-високо ниво на отпочиване и възвръщане на силите по време на сън. още повече че, постоянните модернизации на технологиите за производство, гамата от продукти и широкия спектър от идеи дават сигурност, че матраците Симеонов са напълно съобразени със модерните правила и принципи за здравословен и пълноценен сън. В следващите редове ще обобщим категоричните ползи от купуването на матраци Симеонов за вашата спалня.

Направени с дунапрен матраци

Производителят Симеонов също така има най-различни видове от дунапрен и Vitafoam матраци. В какво се изразяват техните предимства и преимущества за клиента? На първо място Vitafoam пенополиуретан практически е елемент, който потъва под влияние тежестта на човешкото тяло/ който потъва от тежестта на човека, но след време възобновява началното си състояние. Този елемент е проводник на пълноценна почивка на потребителя в състояние на сън. Също така, съдържащите дунапрен матраци предоставят и други преимущества, които сигурно са неизвестни за почти всички от населението. Мекият дунапрен например съдържа силни анатомични функции, а по-твърдият – силни ортопедични качества. Съдържащите дунапрен матраци създадени от марка Симеонов са произведени висококачествени и издържливи части, благодарение на което успяват да опазят своето начално разположение и плюсове за повече време.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Различни типове продукти

гамата на продуктите на фирма Матраци Симеонов е забележително пълна и съответства на необходимостите и исканията на обширен раздел от потребители. В началото, в дългия ни лист могат да се намерят какви ли не типове матраци – с една страна/ с една лицева страна и двустранни, подходящи за деца и горни матраци, и дори така наречените френски, подходящи за обзавеждане на вили. Също така, са обособени няколко серии матраци спрямо приложените/ нужните за производството им елементи и техники. Безспорно най-любопитните поредици са „Алое Вера“, „Бамбук“, „Lux“, „Ladybird“ и т.н. В следващия параграф от текста ще разнищим в детайли всички предлагани матраци от марката Симеонов и техните основни особености.

Разнообразни калибри

Едно от неопровержимите плюсове на матраците носещи печата на Симеонов е това, че се реализират и в нестандартни размери при съществуване на молба или закупуване от точно определен потребител. Това е подходът ни да се задоволяват личните желания за широкост, високост и други настройки на матрака. Това е особено съществено за постигане на най-големите плюсове от потребителска страна засягащи практичност, удобство, практичност и качествено спане.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Нееднолицеви матраци

Двустранните матраци пък са идеални за всички други легла и спални. Или казано с други думи, тези продукти са съвременни кревати, които имат вградена подматрачна рамка. Преобладаващата част от двустранните матраци , дело на фирма Симеонов, разрешава на човека и плюсово превъзходство, което засилва колкото се може повече равнището на удобство през нощта. Имаме предвид две различни страни за спане – такава за зимата и по-скоро лятна, които могат да бъда избирани съобразено с периода от годината конкретните искания и избори на всеки заинтересован човек.

Еднолицеви матраци

Еднолицевите матраци обикновено се употребяват за легла или спални, които са с липсваща рамка за под матрака. При положение че и леглото у вас е е такова, то еднолицевите матраци от марката Симеонов ще се перфектно решение за вас. Въпросните са произведени с включена рамка за под матрака и ще ви спестят много дълги часове и изпитания, предназначени за търсенето ѝ и сглобяване. Рамките, които се слагат под матрака на изработените от нас еднолицеви матраци са произведени от иглолистен материал. Безспорно тяхно достойнство е показателят, че са подходящи за монтиране на повдигащ механизъм, когато става дума за легла и спални с такава функционалност.

матраци 3 Най-добрите
матраци

По-малки матраци

Ние от Матраци Симеонов обръщаме голямо внимание и на специалните нужди и потребности на малките. Сред всички има модели матраци, които са подходящи при деца. Детските и бебешки матраци Симеонов доставят стабилна и пластична основа, спомагаща за нормалното развитие на мускулите и костите. Също така, обещават на мъничетата най-висока степен на комфорт и чувство за удобство за здрав, носещ удоволствие и качествен сън.

Още модели от този тип

Серията с наименование „Алое Вера“ е разработена с идея за удобството и комфорта на тялото на човека по време на сън. Матраците от този вид включват плат, обогатен с субстанция от „Алое Вера“. Този плат изпълнява функция за повишаване степента тотален комфорт когато човек си легне. Матраците Симеонов, част от „Алое Вера“ серията, безсъмнено ще ви съдействат да се спасите от несъзнателно насъбираните през деня проблеми и раздразнителност, и да зарадвате на сън с всички лечебни качества.

При серията с наименование „Бамбук“ бамбуковите нишки са екологична материя, който се превръща е естествен защитник неприятните аромати и вредните за човешкото тяло микроорганизми и най-различни бактерии. Матраците Симеонов от серията, която сме кръстили „Бамбук“ се справят с заплахата от наличие на поява на алергични състояния и домашни акари. Освен това, поради проветряващата им се структура ще се премахне и складирането на влага. Ето така ще си осигурите една подходяща, лека и удобна система за качествен спане и почивка.

Колекция „Ванилия“ осигурява на всички уютни и качествени матраци с професионално селектиран плат, който поставя по-високо равнището на леки и меки усещания при лягане. Устойчивата им структурна изработка носи силата им, а симпатичното бяло ще се съчетае точно както трябва в стаята, в която се намира вашето легло.

Подобно на серията, за която говорихме преди, и в серията, наречена „Какао“ са използвани сигурни и надеждни за максимален времеви период спални артикули, даващи максимална степен на усещане за удобство докато спим. Цветният ключ матраците е бял в раздела „Какао“ , но, също така, са допълнени леки кафяви допълнения, правещи неговата обвивка по-шарена и приятна за гледане.

Серията, която сме кръстили „Climattress”, е от скорошните колекции матраци сред предложенията ни. Всички спални продукти, в нея, иматса с пяна с памет, обогатена с Cool gel капсули, които са за охлаждане на тялото при случай. Матраците от от колекцията „Climattress” са перфектни за най-топлите месеци, когато непоносимите жеги твърде често са повод за проблеми в съня на хората. Да не забравяме и друго, тяхната отворена структура разрешава движение на въздуха, а този факт е безспорно важно достойнство за всеки, който иска да се разхлажда. С матраците от колекцията „Climattress” ще добиете чувството, че сте на почивка и се оставяте на вълшебния морски вятър.

Серия “Lux” има и такива с една страна и двулицеви матраци. Две са възможностите когато говорим за оползотворените средства за направата на въпросните матраци – единствено направа с дунапрен и комбинация от пяна с памет и дунапрен. Матраците от раздел „Lux” са по-твърди предлагат устойчива база докато спим. Съчетанието на мемори пяна пък доставя меко удобство комбинирано с такава здрава и стабилна основаЗатова и матраците с подобен набор от материали често са избирани за потребители, имащи проблеми с гръбнака.

Приключваме със – носещата името „Ladybird” серия. От този раздел могат да се облагодетелстват клиенти които имат проблеми с гърба. Намират се както такива с една страна, така и двустранни матраци. Специфичната особеност на този тип матраци реално е, че съдържат изключително устойчив основен слой. Върху въпросния основен слой е монтиран слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретанVitafoam материал полиеретанслой от изключително специален материал който масажира на тялото ни. Сдобивайки се с матрак от носещата името „Ladybird” серия, вие започвате процеса по забравяне на досадните болки и симптоми, които са виновници за смущения в спането, и един процес хубава и качествена почивка през нощта.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Мемори матраци

Тук ще разискваме различни матраци от компанията Симеонов, за производството на които е използвана пяна с памет. Пяната, която запомня извивките на тялото е нов материал, който засилва усещането за ултимативно спокойствие както и чувството за крайно успокоение през нощта. Тя е участник в производството както на едностранни, така и на двулицеви матраци. Ако оставим другото настрана, нещата за спане, изградени от мемори пяна, са идеални за лица с болки в областта на гърба. помнещата пяна съдейства за това гръбнакът да бъде поставен в нужната поза, също и да се гарантира равномерна почивка на цялото тяло. Не бива да забравяме, пяната, която помни реагира на температурни разлики и ефикасно уравновесява температурата на нашето тяло по време на спане.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Матраци Симеонов – ключови отдели с продукти

Както подчертахме, фирма Матраци Симеонов предлага страшно изобилно продуктово богатство от типове и сетове матраци. Освен традиционите такива, всички ние сме измислили и наши си сетове матраци, посветени за необходимостите и критериите на дадени платежоспособни лица. Ето какви категории матраци ще откриете в в продуктовата ни гама:

матраци 6 Най-добрите
матраци

Предназначени за хотели матраци

Марка Матраци Симеонов изгражда и тип френски такива, които са удобни най-вече за използване в хотели. Тези продукти са максимално адекватно хрумване за подреждане в хотелски комплекси, вили или къщи за гости. Основната им част е създадена от иглолистен материал, придаващ на продукта за спалня максимална степен на устойчивост. На въпросната основа може да бъде поставен както еднолицев, така и двулицев матрак.

матраци 7 Най-добрите
матраци

Още допълнения за матраци

За финал, сред всичко предлагано от фирма Матраци Симеонов ще срещнете всякакви приложения за матрака, който сте избрали. От защитни покрития и основи за матраци до възглавници, допълващи усещанията за неподправено удобство и комфорт докато спим. Продуктовата ни гама ще ви даде максимален релакс и почивка.

Спрете се на матраците от нашата фирма и се запознайте с истинската почивка по време на сън.

Матраци Симеонов са перфектен вариант за всяко семейно огнище
Направени с дунапрен матраци
Различни типове продукти
Разнообразни калибри
Нееднолицеви матраци
Еднолицеви матраци
По-малки матраци
Още модели от този тип
Мемори матраци
Матраци Симеонов – ключови отдели с продукти
Предназначени за хотели матраци
Още допълнения за матраци

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.