Дрехите Jack and Jones – легендарни, но непознати – информация за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – легендарни, но непознати – информация за дрехите Jack and Jones

Виждали ли сте страхотните дрехи jack and jones? А представителят, която представя дрехи jack and jones въобще ? Независимо от това, че в нашата държава тя да не е в редиците на най-разпознаваемите, си определено си заслужава да опознаеш продуктите й и да намериш най-удачните сред тях, които отговарят на твоята същност и начина, по който гледаш на света !

Понастоящем дрехите Jack and Jones са развити чрез пет автономни линии

От създаването си до наши дни дрехите Jack and Jones са преминали през пет авторски линии на марката – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, те имат за цел да обхванат абсолютно всички стилове , възгледи и идеи , но се различават един от друг, за да прилягат на разнообразните предпочитания и стилове на обличане .

Линията дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те заведат в градската улична култура . Характерни за тях са наличието на много графики , подобни на улични рисунки, използвани при изработката им, и новаторските орнаменти. Тъканите са висококачествени , а основните гами от цветове – класически, за да бъде възможно елементите да се откроят по-контрастно. Серията дрехи Jack and Jones Core комбинира формалната и ежедневната визия чрез модели , като „anti-fit“ дънки, блузки с къс ръкав с нарисувани графики , блузи с качулка и цип, обувки и леки плетива . Иновативният облик на дрехите Jack and Jones се постига с помощта на изрязани шевове и много други технически елемента , неголяма палитра от цветове, естествени нюанси, комбинирани със смели , ярко изпъкващи цветове, които грабват окото и безсъмнено привличат вниманието . Линията дрехи Jack and Jones Core оправдава търсенията на младежите от мъжки пол, които се интересуват от модата . Градският начин на живот и активният начин на живот ясно се вижда, като се съди по начина им на обличане .

Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones 1
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Tech

Линията дрехи Jack and Jones Tech се опитва да предложи максимално удобство за всеки ден, без, разбира се, да неглижира доброто качество на тъканите , които са необходими за изработката им . Точно сред тези дрехи Jack and Jones се причисляват спортните предложения на марката , които може би ще провокират интереса ти ! Провокирани от натоварения начин на живот , който създава хармония между спорта, модата и функционалното облекло , дрехите Jack and Jones Tech са подходящи за различните климатични условия през всеки един сезон – пролет, лято, есен и зима . Те ще се харесат на представителите на мъжкия пол, за които е важна добрата изработка и удобството , спортуват всеки ден , но не са готови да направят компромис със визията със стил . Абсолютно всички дрехи Jack and Jones от тази линия са подходящи за дейности навън и в парка, а добавените детайли са иновативни и целят да те подпомогнат в най-голяма степен , когато се намираш в такава обстановка.

Ефектни дрехи Jack And Jones 2
Ефектни дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, подобно на най-първите дънкови облекла на бранда, акцентират на качествената изработка и първокласния модел. Те са вдъхновени от достоверния винтидж стил, създават отново избелените модели , сякаш преминали през многократни пранета в пералня, парчетата плат , съшити върху основните парчета, от които е направена дрехата , което прилича на кръпки. И по своето наименование , моделите дрехи Jack and Jones се отнася до един специфичен времеви период , а в изработката си се стреми да хване истинската душа на дънковото облекло . Дрехите Jack and Jones от тази линия предлагат изключително високо качество , допълнени своеобразни и уникални , сами по себе си, орнаменти, за да представят най-добрата винтидж визия с допълнени към нея модни детайла. Уважавайки традициите в в тази насока, дрехите Jack and Jones Vintage Clothing представляват облекла , които ще отиват на смелите мъжки личности , които предпочитат рок-енд-рола и почитатели на типичното за това време .

Оферти за дрехи Jack And Jones 3
Оферти за дрехи Jack And Jones

В началото дрехите Jack and Jones са създавали главно дънки

В първите години след основаването на компанията , дрехите Jack and Jones са преди всичко дънки, защото денимът вече е неизменно установен на международните ниши и се произвежда в всякакви варианти . И до ден днешен , дънките се произвеждат в многообразни цветови гами и нюанси , с бели участъци, в по-малка или по-голяма степен накъсани , по-прилепнали за тялото , от типа „skinny fit“ и “slim fit”, често срещните модели „regular fit“ и още много други . Това е и начинът, по който марката получава шанса да се утвърди в световен мащаб и да се нареди до останалите водещи производители на дънково облекло. Напоследък , фирмата лансира серията дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която показва по нов начин водещата идея на дънковите облекла и има за цел те да бъдат по-достъпни за всеки . Главното, на което държи , е преди всичко първокласното качество, грабващият дизайн и добрата изработка.

Намерете дрехи Jack And Jones 4
Намерете дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са модерни за за всеки ден

Дрехите Jack and Jones са подходящи за всеки ден – произвеждат се новаторски модели от нови и различни платове блузи с къс ръкав и ризи, в всякакви цветове или с допълнени детайли , популярни в съответния момент на представяне на пазара на колекцията . Точно за тази конкретна линия дрехи Jack and Jones, фирмата работи в тясно съдружие с много малък брой влюбени в това, което правят снабдители, които дават максимално високо качество на финалния продукт . Благодарение на съвместното им сътрудничество , дрехите Jack and Jones стават задължителна част от облеклото на всеки човек , валидни за всеки повод . Дрехите Jack and Jones Premium подхождат на мъже със съвременен лайфстайл и елегантна визия – такива , които се стремят да наложат изчистената линия , но в по-съвременна и тренди комбинация .

Стилът дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са окрилени от поп културата на града – начинът на обличане е интересен и различен , от начина на обличане лъха веселие, а инспирацията за тях е почерпено от най-актуалните течения. Те са с високо качество и съчетават в себе си съчетания от цветови гами и начини на обличане, които ти дават възможността да персонализираш абсолютно всяка визия така, както ти харесва ! Дрехите Jack and Jones Originals са дръзки и индивидуални, които подхождат на онези , които не се плашат да изпъкнат сред другите. Отправени са към иновативните мъже , които много често съчетават разнопосочни начини на обличане в елементите и детайлите на дрехите си. Колекцията Jack and Jones Originals включва цветни облекла , като блузи с къс ръкав с щампи, блузи за всеки ден , спортни блузи с качулка и цип и дънки .

Вижте нашите дрехи Jack And Jones 5
Вижте нашите дрехи Jack And Jones

Открадни нещо за визията си

Успяхме ли да привлечем вниманието ти? Искрено се надяваме да е по този начин! Дрехите Jack and Jones са изработени с много внимание към употребяваните материали и изработените орнамента, за да биват валидни за различните визии и специфичната индивидуалност, която да ти допадне и да избереш сред многото предложения . Фирмата наистина заслужава да бъде оценена и у нас по способа, по който се е доказала и в другите страни .

Потърсете и повече наши продукти и колекции дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Ефектни дрехи Jack And Jones 6
Ефектни дрехи Jack And Jones
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones 7
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones
Качествени дрехи Jack And Jones 8
Качествени дрехи Jack And Jones
Вижте нашите дрехи Jack And Jones 9
Вижте нашите дрехи Jack And Jones

Понастоящем дрехите Jack and Jones са развити чрез пет автономни линии
Линията дрехи Jack and Jones Core
Серията дрехи Jack and Jones Tech
Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
В началото дрехите Jack and Jones са създавали главно дънки
Дрехите Jack and Jones са модерни за за всеки ден
Стилът дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Открадни нещо за визията си

3 thoughts on “Дрехите Jack and Jones – легендарни, но непознати – информация за дрехите Jack and Jones”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.