Какво трябва да знаем за различните видове автогуми съобразно вашите потребности

Какво трябва да знаем за различните видове автогуми съобразно вашите потребности

Автогумите несъмнено са едни от главните съставни части за всеки автомобил. Вашите автогуми изпълняват мисията за придаването на максимално улеснение и комфорт във връзка с контрола на превозния автомобил, и осигуряването на сигурността , спрямо автогумите, както на шофьора , така и на останалите околни . За да изпълните тези цели обаче, трябва да заложите на удачните автогуми. В това изложение ще ви предоставим базисните фактори, които е необходимо да бъдат взети под внимание при спирането в избора . Като допълнение, ще ви подарим няколко ефикасни съвета отнасящи се до последващия процес по поставяне, така че всичко да протече по със сигурност най-добрия и изряден начин за вас.

Зимни възможности за автогуми

– те са ви необходими да гарантират сигурното придвижване на автомобила в сурови зимни обстоятелства, нерядко имащи фактори като дъждовни пътни ленти , виелици и поледици . Осъзнавайки това следствие разполагат с каучукова консистенция, имаща необходимата разтегливост при слаби температурни нива и обещаваща доброто взаимодействие с пътната настилка. Зимните автогуми по принцип се поставят през октомври или ноември и се свалят през пролетта , когато стане ясно , че студът и екстремните условия са окончателно приключили .

Изключително добри автогуми 1
Изключително добри автогуми

Препоръки след извършването на монтажа на автогумите

след монтажа – след монтажа , не спирайте неизменно да поглеждате състоянието на автогумите. Не забравяйте да проследявате различни различия в налягането им, външни дефекти , усложнения и други потенциално несигурни признаци . Ако се изправите пред такива , веднага се погрижете , за да сте спокойни за безаварийни мерки.

Автогуми – работата по монтажа

По естествен ред след снабдяването с нови автогуми, е време и за прилагането им към своето превозно средство. Пристъпвайки към този момент също има някои улесняващи практики , които би било удачно да следвате . Запознайте се кои са те в следващите редове :

доверете се на специалисти – монтирането на автогуми е действие, което трябва да се извършва само и единствено от професионалисти , работещи в професионални сервизи. Не тествайте себе си да осъществявате опити на своя воля , защото всяка неправилно сложена автогума е вероятно след това да бъде причина за доста неприятни злополуки на пътя .

задните автогуми в отлично състояние – задните колела по принцип не са обвързани с кормилното управление на колата , което превръща сцеплението с пътя много по-деликатно . В тази последователност е препоръчително отзад да бъдат поставени по-новите или намиращите се в най-добро състояние автогуми придаващи ефективен контрол върху превозното средство и избягването на деликатните обстоятелства по време на шофиране .

Намерете най-добрите оферти за автогуми 2
Намерете най-добрите оферти за автогуми

Идеално ниво

– високото ниво на автогумите и не само, продаващи се в сайта на сайта ни, е сигурно . Всички гуми се внасят директно от Германия и са създадени според най-иновативните Евро стандарти за качество и безопасност при управление .

Летни разновидности автогуми

– съответстват идеално на времевите обстоятелства по време на топлия пролетно – летен етап у нас . Изделията , от които са произведени те, не допускат изхабяване при бързи скорости, или пък повреждане като последица от температурите. Слагайки на автомобила си летни автогуми, можете да бъдете убедени , че те ще останат в много добро състояние за значително дълъг времеви период .

Всесезонни автогуми Създадени с цел да се прескочи досадната и ангажираща за немалко собственици на превозни средства замяна на автогумите по два пъти годишно . Дори и да не успяват напълно да заместят зимните или летните такива, те съчетават голяма част от характеристиките на двата типа и обещават постигането на необходимте равнища на сигурност при управление на автомобила. От една страна всесезонните автогуми осигуряват изрядното придвижване на колата през зимата, а от друга – са издръжливи на познатите летни жеги .

Вижте нашите автогуми 3
Вижте нашите автогуми

Как да закупите съответстващите ви автогуми?

Трябва при намирането на автогуми да се вземат под око няколко доста важни съображения и характеристики . Тези съображения ще ви са от полза да прецените кои са най-прилягащите и пасващи автогуми за вашето возило. Те водят своето начало от размера и различните показатели на автогумите, и стигат до елементи като съответната цена и цел . В следващите редове на статията ще разберете онова, което трябва ви се изясни за тези съображения , имащи главна роля в процеса на избор .

# Съществени дадености , имаме предвид в закупуването на автогуми

Размер – размерът безспорно е една от сериозните характеристики, които е наложително да се предвидят . За всеки вид кола си има уместен размер автогуми, често отбелязан в нейното упътване. Със сигурност погледнете това упътване и се съобразете с показаните в него размери . Закупуването на несъответстващ за вашата кола размер автогуми би могло да бъде последвано от някои нежелани ситуации при управление, като например повишена консумация на енергия , стържене при завои и т.н.

Товарен и скоростен показател – два индеска , които също са от огромно значение в хода на намиране на автогуми. С какво точно се свързват те? Товарният индекс е показател за тежестта , която точно тази автогума е способна да поеме. От своя страна пък скоростният показател представя максимално допустимата скорост за определената автогума. Или по друг начин казано, товарният и скоростният показатели информират ограниченията при функционирането на посочените типове и модели автогуми, с които който и да е водач трябва да се придържа.

Предназначение – под „длъжност“ имаме предвид в каква пътна обстановка обикновено ще бъдат използвани вашите автогуми. Променливата ситуация на шосето изисква и различаващи се свойства и черти от страна на автогумите. Автогумите, обозначени за движение в градска среда , е добре да обещават по-лека консумация на гориво и възможно най-къс спирачен път. Ако обикновено се движите по магистрали или други главни пътища, основни за закупуването на автогуми са тяхната издръжливост на високи скорости, голямото взаимодействие с пътя и последващият комфорт при управление.

Разноски – съвсем в реда на нещата колкото по-стойностни автогуми планирате да поставите на своето превозно средство, толкова по-скъпа цена ще трябва да платите за тях. Въпреки това набавете си информация детайлно за кой модел автомобил търсите , в каква среда принципно ще го управлявате и кой тип детайли на автогумите са от важно значение за вас. В този дух ще можете да направите най- точното и удовлетворяващо за вас съотношение между цена и качество при покупката на автогуми.

Качествени автогуми 4
Качествени автогуми

Предлагаме ви да се запознаете с нашите предложения за автогуми

Прегледайте предложенията на сайта ни и се спрете идеалните автогуми за съответния автомобил! Разгледайте и останалите ни предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Невероятни автогуми 5
Невероятни автогуми
Най-добрите автогуми 6
Най-добрите автогуми
Разнообразие от автогуми 7
Разнообразие от автогуми
Разгледайте автогуми 8
Разгледайте автогуми
Невероятни автогуми 9
Невероятни автогуми

Зимни възможности за автогуми
Препоръки след извършването на монтажа на автогумите
Автогуми – работата по монтажа
Идеално ниво
Летни разновидности автогуми
Как да закупите съответстващите ви автогуми?
Предлагаме ви да се запознаете с нашите предложения за автогуми

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.