Непознати препоръки , които искате да знаете за летните гуми

Непознати препоръки , които искате да знаете за летните гуми

Съществената роля на летните гуми

Безспорно е , че летни гуми са една от най-важните съставляващи части на колата и сигурна причина за това по какъв начин тя ще се котира в пътната лента – летните гуми се радват на безкрайно многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на предметните характерности . Наблюденията обозначават , вече повече купувачи търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят актуален сервиз, където по най-удобния вариант летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми от производителя SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те съдържат обемни цеви за премахване на водата и тръби по раменните плоскости за странично отстраняване на водата. Този тип летни гуми притежава допълнително висок скоростен индекс и развита твърдост на вътрешната структура, като обезпечава запас от защитеност при опасни обстоятелства.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни елементи относно производителя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са актуалните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват прекрасно сцепление и подвижност и обезпечават по-ускорено преминаване по пробната отсечка. Тези летни гуми включват смес на предпазителя със смола за по-добро сцепление на сухо и влажно ; по-големи външни рамена за по-доброкачествено сцепление в завой; къси спирачни повърхности , които ограничават спирачния път, главно при голяма скорост; жилава жилка на коланите, които гарантират по-качествена обратна връзка с шосето и точно движение . Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен специалист , щом като става дума за сцепление и прецизност на движението – това ги превръща в съвършен избор за моменти, в които се налага върхово представане и бърза реакция. Летните гуми остават лоялни на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като демонстрират ангажимента на компанията да създава смайващо усещане от придвижването . Гамата съдържа параметри от 17 инча до 21 инча.

Изключително качествени летни гуми 1
Изключително качествени летни гуми

Летни гуми от продуктовата линия на фирмата Maxxis

Maxxis е една от най-сериозните и сполучливи марки в интернационален аспект . Още от създаването си през 1967 година, компанията се развива непрекъснато в тон с най-актуалните технологии и течения на пазара, за да осигури спокойствието и сигурността на шофьорите. Разнородните разновидности  летни гуми на Maxxis състоят се от разнообразни характеристики и достойнства. Част от летните гуми са със специфична конструкция, която ги превръща в изключително трайни , и имат сравнително дълголетен живот, дори и при неточно изхабяване. При други модели летни гуми Maxxis повечето ламели в възловите проводници и раменните повърхности подобряват сцепението при сняг и кал. Същестуват и летни гуми с комфортен каркас, които усъвършенстват контрола и сигурността на пресечен терен.

Повече за  летни гуми 2
Повече за летни гуми

Летни гуми Syron – ключови достойнства

Важно превъзходство на летните гуми на SYRON е, че в действителност с тях подчертано се смекчава евентуалността за пораждането на аквапланинг или казано на по-достъпен език , т.нар. хлъзгане по вода. Ситуацията е такава , понеже летните гуми на SYRON са с доста ограничени степени на звук, лукс при управление , сцепление и поведение в завой. Сигурността на пътното платно е най-важното нещо , от което има нужда един водач . Независимо от това , SYRON са от онези компании , които вместват в собствените си модели новата технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се изстудява като една оригинална протекция против нейното нагорещяване. Ефектът от това е, че летните гуми механично стават използваеми за още по-мащабен пробег и значителна трайност даже и при возене с огромна скорост.

Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях имаме три възлови надлъжни тръби отгоре на предпазителя, които оптимизират отводнението и возенето по неизсъхнала настилка. Тези летни гуми разполагат с плоскости на ламелите с различна дълбочина, което смекчава звука и редуцира съпротивлението при търкаляне. Независимо от това , дизайнът на тръбите на раменната част на летни гуми BlueTech премахва водата и също така подобрява сцеплението при неизсъхнала настилка. Заключващите се плоскости по средните ребра на свой ред оптимизират стабилитета при голяма скорост и намаляват съпротивлението при търкаляне. Важните преимущества на летните гуми на SYRON BlueTech са продължителния пробег, оскъдното ползване на гориво, малкото съпротивление при търкаляне и доброто сцепление при сухи и незасъхнали пътни настилки . Летните гуми обезпечават необходимата продуктивност при абсолютно всички  режими на потребление.

Изключително добри летни гуми 3
Изключително добри летни гуми

Летни гуми SYRON – спомагателни предимства

Няма начин да не обърнем внимание и на наличието на още множество плюсове на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници , а именно наличието на: четири обемни водни улуци , които осигуряват безопасността Ви при вече известния аквапланинг; коси , кълбовидни раменни повърхности, които се влияят незабележимо от пътното платно и посредством които се прецизира придвижването и се намалява опасността от някакво голямо обезобразяване; иновативната сликова смес, която прецизира возенето на незасъхнала и суха настилка; ефикасен дизайн, с помощта на който се осъществява равно разположение на напрежението при завой и права, което все пак от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-равно . Летните гуми на фирмата SYRON съдържат други любопитни и основни свойства . Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща извеждането на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-задоволително сцепление в изненадващи обстоятелства; технологията , която ограничава деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при стандартно претоварване и рязко спиране – това са все неща, които наедно с изведените по-рано такива, правят предложителя на съответните летни гуми изключително съревнователен и елитен, което от своя страна е предпоставката да си съперничи сполучливо с най-известните компании в сектора като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много . Заслужава респект и факта, че при създаването на летните гуми на SYRON се използват доста по-олекотени материали, което свежда тежината на летните гуми до минималното . Това дава възможност за по-обширен пробег и по-оскъден харч на гориво.

Вижте летни гуми 4
Вижте летни гуми

Летни гуми на производителя SYRON

Безсъдържателно е да се двоумите или смущавате за това какъв тип летни гуми да подберете , понеже ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си подсигурявате спокойствие и класа. Летните гуми на производителя SYRON състоят се от немалко предимства приоритети на съответните условия пред всички други съперници . Очебийно е , че по някой път на улицата има възможност да изникнат изненадващи и лоши ситуации.

Невероятни летни гуми 5
Невероятни летни гуми

Летни гуми от фирмата Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 обезпечават доста по-благоприятно изхабяване на предпазителя и по-кратък спирачен път на сухи и неизсъхнали улици , съдействайки на водачите да контролират ситуацията и да се радват на изживяването. Системата Active braking на тези летни гуми подобрява допирната повърхнина и сцеплението при спиране, ограничавайки спирачния път. Допълнително , новата Grip booster система и лепилото от смола за лепкавкост, гарантират усъвършенствано сцепление в моменти на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и заедно с това олекотена. Вида съдържа 41 разновидности от 17 до 20 инча.

Като край на нашия материал

Ние от Летни гуми ООД сме представители на компанията за нашата страна и ви предлагаме изобилие от подбрани и достъпни оферти ! Повярвайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите съвети за летни гуми обърнете внимание на :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Качествени летни гуми 6
Качествени летни гуми
Качествени летни гуми 7
Качествени летни гуми
Информация за летни гуми 8
Информация за летни гуми
Изберете нашите  летни гуми 9
Изберете нашите летни гуми

Съществената роля на летните гуми
Летни гуми от производителя SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни елементи относно производителя Dunlop
Летни гуми от продуктовата линия на фирмата Maxxis
Летни гуми Syron – ключови достойнства
Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – BlueTech
Летни гуми SYRON – спомагателни предимства
Летни гуми на производителя SYRON
Летни гуми от фирмата Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Като край на нашия материал

One thought on “Непознати препоръки , които искате да знаете за летните гуми”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.