ПРОУЧВАНЕ ЗА САМИТЕ НАС КАКВО ЗНАЕМ ЗА СЪВРЕМЕННИТЕ СМАРТФОНИ?

ПРОУЧВАНЕ ЗА САМИТЕ НАС КАКВО ЗНАЕМ ЗА СЪВРЕМЕННИТЕ СМАРТФОНИ?

Можем ли повечето от нас , да си изградим представа за нашия ежедневен и модерен ден, без смартфони? Правилен отговор на този въпрос подава световната статистика на общият брой ползватели на смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Броят на хората които закупуват смартфони естествено се покачва от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., казват експертите . Тази година малко повече от 36% от населението на планетата използват смартфони, сравнение с 2011 г., в която този дял е едва 10. И това не е случайно , ще ви представим фактори за тяхната популярност.

# ХАРАКТЕРИСТИКИ , ПРОВОКИРАЩИ РАЗСТЯЩИЯ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

контактуване с собствена или професионална посока ;

ползването на различни разновидности апликации за поръчки в мрежата или резервации;

запазване на разтърсващи моменти или ситуации;

слушането на музика , от смартфона, ни зарежда с енергия , сила и прекрасни трепети .

СТРАХОТНИ НАПЪТСТВИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ВАШИЯ СМАРТФОН

Щом го купите, изберете калъф, пасващ идеално на вашият смартфон – това ще създаде защита от наранявания или внезапно падане върху твърда повърхност . Дизайна, също е от значение , купете си калъф, който отговаря на точно по вкуса ви и с него ви е удобно , след като смартфона е в ръката ви;

Протектора, със сигурност е потребен елемент от грижата за смартфона – той пази екрана от надрасквания и в някакви моменти от леки напръсквания с течност ;

Внимавайте , предпазвайте смартфона си от вода. Ако в един момент , попадне по-голяма капка или го залеете , на момента извадете батерията, оставете я за час да изсъхне и чак след това я вкарайте на нейното място.

Еднократно в месеца е хубаво да се осъществи пълен цикъл на заряд на батерията на смартфона. Тоест за смартфона ви е необходимо зареждане на 100% следва да оставите батерията да бъде изтощена напълно , падайки до 0 и сам да изключи . По този начин ще запазите живота на батерията за по-дълъг период ;

Пазете смартфона си в добро състояние – редовното зачистване , ще направи екрана красота за окото и следователно ще изглежда още по-красив . Целесъобразно не препоръчваме използването на хартия, а просто лека кърпичка, в обратна ситуация , би могло да се получи случайно надраскване на екрана;

Поставяйте смартфона си, винаги на едно и също място, когато сте навън. При влизане в магазин или друга обществена сграда, внимавайте ако го оставяте за кратко , някой е възможно да ви го вземе или открадне. В тази връзка , не забравяйте да използвате FindMyPhone или подобна функция, ако бъде загубен или откраднат.

Повече за  смартфони 1
Повече за смартфони

ОТКРИЙТЕ ИДЕАЛНИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН

Открийте вашият смартфон, имайки предвид точният размер на екрана. При условие, че за вас е от важност работата с мобилния апарат с една ръка или просто мислите , че компактният екран върви с вашия вкус , по-скоро предпочетете такъв с размери между 4,6 и 5 инча. Но ако го използвате повече за гледане на сериали, концерти или развлекателни игри, то по-функционален ще бъде екран с 5,8 инча, като на Galaxsy S8.

Типове смартфони 2
Типове смартфони

НУЖНО Е И ДА НАПРАВИТЕ ПРЕЦЕНЗА ЗА RAM ПАМЕТТА, НЕОБХОДИМА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

И не последна по значимост, RAM паметта е основен критерий при смартфоните, за да разполагате колкото ви е необходимо музика , игри, галерии и клипове . 32GB е подходяща стойност, на фона на това че най-новите категории смартфони се произвеждат с 64GB.

ПО КАКЪВ НАЧИН ДА РЕШИМ КОЙ Е УДАЧНИЯТ СМАРТФОН?

Големият асортимент от смартфони по магазините, действително има опция да ни обърка , ето защо е удобно ако следваме опита на изпитана компания сред останалите, като например ООД. Представяме ви най-важните напътствия , които специалистите от ООД съветват. Базови елементи за избиране на нов смартфон:

Разновидности смартфони 3
Разновидности смартфони

ЗНАЕМ ЛИ ПО КАКЪВ НАЧИН ДА ПОЛАГАМЕ ГРИЖА ЗА НАШИЯ НОВ СМАРТФОН?

Налични са определени важни неща, които бихте успели и трябва да сторите , след като сте готови да запазите своя смартфон и той да работи по-пълноценно и за дълъг период от време.

КАКВА БИ МОГЛА ДА Е СЪЩИНСКАТА ПОЛЗА ОТ СМАРТФОНИТЕ?

Смартфонът, в днешни дни е един миниатюрен адаптивен компютър, притежаващ процесор, памет и прекрасен дисплей, върху който можеш да се натъкнеш на всичко необходимо . Няма значение от предпоставката къде сме, ни се разкрива да опцията разберем, че хората фактически “живеят в“ самртфона си и през цялото време търсят нещо, сигурно себе си. Названието смартфон е словосъчетание от английските smart и phone, като първата значи: интелигентен, умен, елегантен, находчив, бърз, прецизен – което съвсем изрядно приляга на характеристиките на самртфона. Ето го и момента изброим главните ползи от смартфона:

общуваме с любими хора , понякога продължаващо часове или работно осъществяваме връзка с наши колеги ;

Заявяваме нашето интернет присъствие , сърфирайки в социалните мрежи, откъдето сме винаги на вълната на най-актуалните новости, анализи и споделяния ;

По-често и по-често смартфоните участват в процеса и в офиси на фирми, за улеснена функция;

Когато се отегчаваме от постоянните ангажименти , чрез смартфона си, кратковременно и без усилия „отиваме“ в любимата си апликация , за да се порадваме на предпочитана песен; да изчезнем в алтернативна вселена, гледайки завладяващ филм; да се отпуснем с комедийно предаване или поне за мъничко да се „изгубим“ в буквите на завладяващо четиво .

Смартфоните са наш личен съветник , когато ни се хапва , без значение по кое време на деня.

Ако пожелаем да си направим селфи, притежаваме мил момент където и да сте ;

Преносимите ни компютри са наистина обемни, в съпоставка със смартфоните, които не само са удобни , но пасват на малкият ни джоб .

Разгледайте смартфони 4
Разгледайте смартфони

ВСЕЛЕНАТА ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ МИ ВИЖДАНИЯ И ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ

Камерата на смартфоните се оказва е една от главните характеристики. Освен пикселите, при смартфоните, са от значение и специалните функции, като : двойните лещи и оптичната стабилизация на снимката.

КАКВА КОНКРЕТИКА ИГРАЕ ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Разпознаваме две основни операционни системи при смартфоните – Android и iOS. Ако искате лесно да управлявате телефона си и да получавате най-новите актуализации на вашият софтуер, iOS е добър избор. Ако ви е необходима, по-голяма сигурност и индивидуалност, Android ще ви осигури това.

Видове смартфони 5
Видове смартфони

ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ПОКУПКА НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НЕОБХОДИМИТЕ ЗА ТЯХ АКСЕСОАРИ

Влезнете в страницата на ООД и открийте смартфона, подходящ за вашият стил на живот и нужди . Практичен, удобен и с завладяващ дизайн е вашият смартфон, с който се чувствате себе си . Запознайте се още с групите в сайта ни запълнени с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Вижте смартфони 6
Вижте смартфони
Най-добрите оферти за смартфони 7
Най-добрите оферти за смартфони
Намерете смартфони 8
Намерете смартфони
Намерете най-добрите оферти за смартфони 9
Намерете най-добрите оферти за смартфони
Изключително добри смартфони 10
Изключително добри смартфони
Каталог смартфони 11
Каталог смартфони

СТРАХОТНИ НАПЪТСТВИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ВАШИЯ СМАРТФОН
ОТКРИЙТЕ ИДЕАЛНИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН
НУЖНО Е И ДА НАПРАВИТЕ ПРЕЦЕНЗА ЗА RAM ПАМЕТТА, НЕОБХОДИМА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
ПО КАКЪВ НАЧИН ДА РЕШИМ КОЙ Е УДАЧНИЯТ СМАРТФОН?
ЗНАЕМ ЛИ ПО КАКЪВ НАЧИН ДА ПОЛАГАМЕ ГРИЖА ЗА НАШИЯ НОВ СМАРТФОН?
КАКВА БИ МОГЛА ДА Е СЪЩИНСКАТА ПОЛЗА ОТ СМАРТФОНИТЕ?
ВСЕЛЕНАТА ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ МИ ВИЖДАНИЯ И ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ
КАКВА КОНКРЕТИКА ИГРАЕ ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ
ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ПОКУПКА НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НЕОБХОДИМИТЕ ЗА ТЯХ АКСЕСОАРИ

One thought on “ПРОУЧВАНЕ ЗА САМИТЕ НАС КАКВО ЗНАЕМ ЗА СЪВРЕМЕННИТЕ СМАРТФОНИ?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.