Съвети при избора на винтоверт

Съвети при избора на винтоверт

Винтовертът е професионален уред, който е широко необходим и употребяван в наши дни . Винтоверът се използва обикновено за завъртване и отвиване на винтове или пробиване на отверстия в точно определена плоскост. Съществува вероятност винтоверт да Ви потрябва както в работата у дома – при положение че сте човек, който се занимава професионално с изработката на мебели например , така и за направата на някои доста по-леки задачи у дома , като поставяне на картини , монтиране на рафтове и други. В следващите редове ще Ви споделим повече за многообразието от модели винтоверти, както и за нормите при избора на най-точния продукт от тази група. Освен това , ще научите защо купуването на винтоверти от Etools.bg е възможно най-изгодната оферта за Вас.

В Etools.bg винаги ще откриете намаления

Всекидневни акции и отстъпки – екипът от Etools.bg редовно осигуряваме намаления и промоционални акции за някои от моделите в онлайн магазина ни. Информирайте се често за акциите ни и ще успеете да се уредите с качествен и надежден винтоверт на много удачна за Вас стойност.

Ударните винтовери – перфектният чирак на дърводелеца

Ударни винтоверти – интересното при тях е, че са предназначени главно за работа с професионално предназначение. Ударните винтоверти не притежават контролер за момента на въртене , но за сметка на това притежават много по-голям максимален въртящ етап, достигащ до нива около 900 нанометъра. Благодарение на ударните винтоверти отвъртането и завиването на по-големи и проточени болтове става още по-ефикасен и лесен процес на работа . Това се осъществява чрез специалния механизъм на удряне, придаващ удари встрани, носещ името още тангенциален удар. Не бива да прави грешка с „Ударния режим“ при широко разпространените акумулаторни винтоверти, който наподобява този на бормашината – с движение напред назад, даващ условие на винтоверта да пробива неголеми отвори в итонг и камък.

Информация за винтоверт 1
Информация за винтоверт

Винтоверите за професионална работа са по-мощни от винтовертите за дома

Професионалните винтоверти обикновено са и с по-висока ефикасност по отношение със стандартните такива. Споменатите мощности се нареждат в диапазона 60–70 Nm , докато при артикулите , приложими за домашни цели , са между 20 и тридесет нанометъра. Най-често използваните батерии са литиево-йонните, които гарантират по-голям комфорт при работа . Литиево – йонните батерии биха могли да бъдат захранвани в най-удобния за Вас час , като няма да е нужно да стигате до падането им до краен предел, за да извършите таково зареждане .

Защо да си изберете винтоверт от нашия магазин?

За всеки по нещо – в голямата и многообразна категория от винтоверти, продавани в инернет магазина Etools.bg, всеки купувач може да намери най-подходящия модел за своите нужди и изисквания . Няма значение дали гледате за винтоверт от модерна марка , нужен за професионални предназначения, или само винтоверт , който да експлотирате в градината си, Etools.bg е точното място за Вас .

Информация за винтоверт 2
Информация за винтоверт

Ако се нуждаете от винтоверти за професионално приложение заложете на най-доброто на пазара

При необходимост от винтоверт за професионални цели , неговите характеристики , качество и изрядност при употреба са дори още по-важни . По принцип видовете винтоверти, необходими за приложение в майсторски строителни дейности, се различават от инструментите, които се прилагат за домашни цели спрямо няколко основополагащи параметра . Техните волтажи , например, стартират от 18 V и по-мощни. Издражливостта на батерията пък е нужно да е не по-малко от 4 или 5 часа, за да може да се извършва безпроблемно процесът на работа, без да се стига до спирането му за ново зареждане .

Винтовертите с кабел са най-полезни у дома

Винтоверти с кабел – употребата на винтовертите с кабел намира приложение преди всичко в интериорни помещения , относно твърдението, че конкретният кабел намалява движенията, на които е възможно да се осъществява действие с тях. Основно преимущество са достъпните им финансови стойности в сравнение с тези на акумулаторните винтоверти. За да компенсират намалената подвижност на кабела, някои ползватели избират винтоверти с по-големи кабели – до 6 метра , които предоставят още по-голяма свобода при експлотация.

Вижте каталога ни с винтоверт 3
Вижте каталога ни с винтоверт

Нужно е да знаете с колко батерии работи винтоверта

Батерии – батериите играят много голяма роля при избора на определен модел от раздел „Винтоверти“. Първо се обръща внимание количеството на батериите. Разбираемо винтовертите с две батерии са много по-удобни и разрешават с тях да се експлотира по-дълго време , преди да се наложи ново захранване. В тази връзка нужно е и силата на определената батерия, като тези с по-големи капацитети са за предпочитане . Зареждането или волтажа на една батерия пък се определя от количеството на клетъчните елементи в пакета на батерията. Един клетъчен елемент се измерва на 3,6 Волта, така че с това количество се увеличава цялостният ампераж при всяка следваща прибавена такава – 3×3,6V = 10.8V; 4×3,6V = 14.4V.

Бушонът на мотора е допълнителната характеристика на винтоверта

Бушон на мотора – това е една от спомагателните функции или допълнителни функции , които са присъщи на най-ефикасните типа акумулаторни винтоверти. За какво служи електронната защита на мотора? Първостепенната й функция е да пази мотора на акумулаторния винтоверт от преработване в етапа на работа . Благодарение на електронната защита на мотора се осигурява съхранение на отличното състояние на инструмента и по-дългата му експлоатация във времето .

Повече за винтоверт 4
Повече за винтоверт

Бързината на винтоверта също от значение

Скорост – бързината на работа на винтовертите се характеризира от броя на оборотите в минута . Подобрените типа винтоверти предоставят възможност за превключване на две различни скорости , според конкретната приложение или цел . Обикновено първата скорост на тези винтоверти се използва за по-големи и разбираемо трудни за завинтване рапидки. От друга страна , втората скорост се използва за по-миниатюрни бурми . При нея се постига голям брой обороти в минута и разбираемо експедитивно и безпроблемно завинтване на конкретните рапидки.

Осигуряваме помощ и даваме професионални съвети при избора на винтоверт

Помощ и съдействие – екипът от професионалисти е готов да Ви помогне с всичко, от което имате нужда в процеса по избор на най-подходящия за Вашите изисквания винтоверт. Бихте могли да направите опит да се свържете с тях по телефон или електронен адрес , и да се сдобиете със насоки и актуална информация спрямо предпочитаните от Вас типа от раздел „Винтоверти“.

Разгледайте още останалите ни услуги:

ъглошлайф
мотофрези
перфоратор
гедоре
помпи за вода
хидрофор
водоструйка
косачки
циркуляр
Моторна коса

Каталог винтоверт 5
Каталог винтоверт
Видове винтоверт 6
Видове винтоверт
Видове винтоверт 7
Видове винтоверт
Типове винтоверт 8
Типове винтоверт
Най-добрите оферти за винтоверт 9
Най-добрите оферти за винтоверт

В Etools.bg винаги ще откриете намаления
Ударните винтовери – перфектният чирак на дърводелеца
Винтоверите за професионална работа са по-мощни от винтовертите за дома
Защо да си изберете винтоверт от нашия магазин?
Ако се нуждаете от винтоверти за професионално приложение заложете на най-доброто на пазара
Винтовертите с кабел са най-полезни у дома
Нужно е да знаете с колко батерии работи винтоверта
Бушонът на мотора е допълнителната характеристика на винтоверта
Бързината на винтоверта също от значение
Осигуряваме помощ и даваме професионални съвети при избора на винтоверт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.