Видове интериорни бои и отличителните им свойства

Видове интериорни бои и отличителните им свойства

В подбора на интериорни бои и проектирането на цялостна концепция, на първо място е хубаво прецизно да се запознаете с предлагането и какви точно интериорни бои са достъпни на пазара. Дали стените ви да бъдат сияйни с металически отражения, да изглеждат сатенено изящни, шарени наситени пастели или пък наподобяващи венецианска мазилка, зависи от интериорните бои. Направете си идея какъв тип стени си представяте . Вътрешният дизайн е смесица от творчеството умисъл за развитие на добри среди за живот. По начина, по който хората се развиват , порастват и преобразяват така и къщите, които обитават имат нужда периодично от нещо иновативно , в течение с теченията . Първоначалният избор в ремонтната дейност на дома е избора на нов нюанс интериорни бои за стените . Това се оказва не просто най- модифициращия момент, а и базата за планиране на свеж вътрешен дизайн. Важно е да сте наясно, че освен находчивите градивни идеи и компетентното изпълнение на плана от значителна същност е и вида на материала . Capbg последните пет години снабдява българския пазар италиански стоки за боядисване , с сигурно име и качество. Боите и лаковете им им са достъпни във всички вериги строителни магазини в родината , а през изминалите две години търговските им обмени се повишават два пъти . Фирмата производител е готова да ни снабди широк избор за всеки възможен вид постройка .

Блестящи по природа с Оточенто

Транспириращи интериорни бои, които съдържат смоли с метални съединения. Материалът е устойчив на огън , безопасен за хората и околната среда. Завършекът на ефекта отива и на строг , и на нестандартен визуален вид. Сместа на Онточенто се боядисва направо с бояджийски валяк дори и с влажна гъба.

Ефектни интериорни бои 1
Ефектни интериорни бои

Бои с декоративен ефект

Безспорна класика продължават да бъдат декоративните разновидности интериорни бои. С металическия си ефект размесен с фин кварцов пясък се превръща не само във фон, а и в разкрасителен щрих на интериорната визия на всеки дом. Отличаваща се с висока стабилност , дължаща се пречупващите си частици. Съединението на боята я кара да бъде подходяща за шлайфане и полиране. Перленият ефект допълва визията много-добре в комбинация с обзавеждане в златисто и сребристо .

Сатенено изящество

Неустоимо решение за публични пространства, заведения и пространства за изкуство са сатененият тип интериорни бои. Високото качество позволява предприемане на многобройни ексцентрични архитектурни планове. Подходящи за вътрешна и екстериорна употреба. С желязна устойчивост срещу действието на времето, сатенените интериорни бои запечатват своя луксозен и лъскав външен изглед толкова колкото е нужно . Най-разпространено купувани за публични пространства . Препоръчва се професионалната употреба .

Качествени интериорни бои 2
Качествени интериорни бои

Крещящо новият продукт Енканто

Безспорна мода в интериорните бои в Италия е Енканто. Изработена на водна основа и с видоизменящи се от слънцето нюанси . Употребява се в множество сгради , поради ефектът от кадифе, който придава . Материалите на Енканто са последна новост в интериорни бои, все още нахлуваща на българския пазар.

Нанасяне на боята . Как да действаме

При условие че предпочетете четка за нанасянето на интериорни бои, е задължително да предвидите възможността от зацапване . Намазването на боя задължително започва отгоре . Покрийте с найлон тавана и пода, за да не не достигне там боя. Пистолетът разбира се би могъл да бъде комфортен за работа вариант , най-вече употребяван във вътрешния вид на стари здания. Разстила багрилното вещество еднаква покривност , което гарантира понижен разход на боя . Необходимо е цялостно покритие на нещата наоколо , поради тази причина не е препоръчително за боядисване на нови къщи и офиси .

Преди да започнем с нанасянето на интериорни бои

Преди началото на нанасянето на вече избрания от нас вид и цвят боя е добре да направите грундиране. Това създава върху стената една изгладена основа за работа като изравнява грапавините . Дава равномерна поглъщаемост и по-удобно и пестеливо замазване на интериорна боя. Грундирането пречи на водата да се абсорбира в основата, точно поради този факт играе от първостепенна важност за стабилността на стените. От голямо значение е освен настроение, домовете ни да ни гарантират безопасна среда . Грунда се размазва по цялата повърхност . Изчаква се да изсъхне два – три часа. Можем да започнем с поставянето на интериорни бои, когато базовата повърхност е устойчива на драскане.

Изключително добри интериорни бои 3
Изключително добри интериорни бои

Какво още в Capbg

Не се замисляйте дали да погледнете асортиментите на фирмата за фасадни бои за повърхности , които ще довършат общата визия за вашия ремонт . Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Видове интериорни бои 4
Видове интериорни бои
Ефектни интериорни бои 5
Ефектни интериорни бои
Най-добрите интериорни бои 6
Най-добрите интериорни бои
Каталог интериорни бои 7
Каталог интериорни бои
Огромно разнообразие от интериорни бои 8
Огромно разнообразие от интериорни бои
Типове интериорни бои 9
Типове интериорни бои
Вижте нашите интериорни бои 10
Вижте нашите интериорни бои
Разновидности интериорни бои 11
Разновидности интериорни бои

Блестящи по природа с Оточенто
Бои с декоративен ефект
Сатенено изящество
Крещящо новият продукт Енканто
Нанасяне на боята . Как да действаме
Преди да започнем с нанасянето на интериорни бои
Какво още в Capbg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.