Забавни данни , които ще ви впечатлят за летните гуми

Забавни данни , които ще ви впечатлят за летните гуми

Огромната значимост на летните гуми

Безсъмнено е, че летни гуми са една от най-концептуалните съставляващи части на колата и сигурна причина за това по какъв начин тя ще се позиционира на улицата – летните гуми имат безмерно разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на определените особености . Наблюденията обозначават , още много купувачи търсят летни гуми онлайн и имат желание да намерят съвременен сервиз, където по най-удобния начин летните гуми да бъдат подменени .

Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те са съставени от широки тръби за извеждане на водата и проводници по раменните плоскости за странично извеждане на водата. Този разновидността летни гуми притежава допълнително висок скоростен индекс и уголемена твърдост на вътрешната структура, като обезпечава запас от защитеност при екстремни обстоятелства.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни факти относно създателя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са новите свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те демонстрират добро сцепление и маневреност и осигуряват по-бързо преминаване по експерименталната отсечка. Тези летни гуми притежават смес на предпазителя със смола за по-успешно сцепление на сухо и неизсъхнало ; по-големи външни рамена за по-доброкачествено сцепление в завой; скъсени спирачни блокчета, които намаляват спирачния път, предимно при висока скорост; разтеглива жичка на коланите, които обезпечават по-доброкачествена обратна връзка с пътното платно и внимателно движение . Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен специалист , щом като става дума за сцепление и прецизност на придвижването – това ги поставя в позиция на перфектен избор за моменти, в които се иска върховно представане и високо скоростна реакция. Летните гуми остават предани на философията на Dunlop “Forever Forward”, като показват ангажимента на фирмата да създава завладяващо впечатление от придвижването . Типа включва размери от 17 инча до 21 инча.

Вижте летни гуми 1
Вижте летни гуми

Летни гуми от набора на доставчика Maxxis

Maxxis е една от най-големите и резултатни фирми в международен мащаб. Още от основаването си през 1967 година, марката се развива перманентно в тон с най-модерните технологии и направления на пазара, за да осигури комфорта и безопасността на водачите . Разнообразните разновидности  летни гуми на Maxxis съдържат разнородни качества и достойнства. Някои от летните гуми са със специфична структура , която ги превръща в особено дълготрайни , и имат относително продължителен живот, дори и при погрешно износване . При други модели летни гуми Maxxis повечето ламели в важните тръби и раменните повърхности повишават сцепението при сняг и кал. Налични са и летни гуми с комфортен каркас, които подобряват контрола и сигурността на пресечен терен.

Вземете летни гуми 2
Вземете летни гуми

Летни гуми от производителя SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях са налични три съществени надлъжни цеви отгоре на предпазителя, които подобряват отводнението и возенето по неизсъхнала настилка. Тези летни гуми ползват се с плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което понижава звука и съкращава съпротивлението при търкаляне. При това , дизайнът на тръбите на раменната част на летни гуми BlueTech оттегля водата и също така усъвършенства сцеплението при влажна настилка. Затварящите се плоскости по средните ребра от своя страна оптимизират стабилитета при голяма скорост и смаляват съпротивлението при търкаляне. Важните привилегии на летните гуми на SYRON BlueTech са дългия пробег, ограниченото използване на гориво, малкото съпротивление при търкаляне и доброкачественото сцепление при сухи и навлажнени шосета . Летните гуми обезпечават наложителната продуктивност при всички  режими на използване .

Летни гуми SYRON – вторични преимущества

Не можем да не обърнем внимание и на наличието на още множество плюсове на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири обемни водни прорези, които обезпечават спокойствието Ви при вече известния аквапланинг; коси , кръгови раменни повърхности, които се засягат незначително от шосето и с помощта на които се прецизира возенето и се редуцира заплахата от някакво обширно обезобразяване; иновативната сликова смес, която отпимизира возенето на незасъхнала и суха настилка; резултатен дизайн, посредством който се реализира уравновесено разположение на напора при завой и права, което обаче от своя страна прави изтъркването на летните гуми по-равно . Летните гуми на фирмата SYRON включват други любопитни и основни характерности . Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща извеждането на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-хубаво сцепление в изненадващи ситуации ; системата, която намалява обезобразяването на повърхностите на предпазителя на летните гуми при обикновено товарене и рязко спиране – това са все неща, които ведно с отбелязаните по-рано такива, правят търговеца на въпросните летни гуми изключително конкурентен и висококачествен , което от своя страна е причината да се конкурира успешно с най-авторитетните фирми в сферата като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много . Заслужава уважение и факта, че при производството на летните гуми на SYRON се употребяват доста по-олекотени материали, което свежда тежестта на летните гуми до незабележимото. Това дава шанс за по-обширен пробег и по-малък разход на гориво.

Оферти за летни гуми 3
Оферти за летни гуми

Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 гарантират чувствително по-доброкачествено износване на предпазителя и по-къс спирачен път на сухи и навлажнени шосета , спомагайки на водачите да държат под контрол ситуацията и да се радват на приключението . Системата Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, редуцирайки спирачния път. Допълнително , иновативната Grip booster система и лепилото от смола за лепкавкост, обезпечават подобрено сцепление по време на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и съвместно с това олекотена. Гамата съдържа 41 типа от 17 до 20 инча.

Голямо разнообразие летни гуми 4
Голямо разнообразие летни гуми

Летни гуми Syron – водещи предимства

Възлово превъзходство на летните гуми на SYRON е, че по същество с тях подчертано се понижава вероятността за появата на аквапланинг или казано на по-достъпен език , т.нар. хлъзгане по вода. Така е, тъй като летните гуми на SYRON са с значително ограничени степени на звук, лукс при управление , сцепление и поведение в завой. Сигурността на улицата е най-главното нещо , от което има потребност един шофьор. При това, SYRON са от онези компании , които вместват в индивидуалните си модели модерната методика “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се изстудява като една особена защита против нейното загряване . Последицата от това е, че летните гуми механично стават употребими за още по-сериозен пробег и солидна устойчивост даже и при движение с сериозна скорост.

Видове летни гуми 5
Видове летни гуми

Летни гуми на марката SYRON

Безсъдържателно е да се чудите или смущавате за това какъв тип летни гуми да подберете , понеже ние Ви предоставяме летните гуми на SYRON. С тях си осигурявате спокойствие и класа. Летните гуми на производителя SYRON включват в себе си безброй предимства достойнства на съответните условия пред останалите съперници . Очебийно е , че по някой път на пътното платно има предпоставки да се появят неочаквани и лоши обстоятелства .

И накрая

Ние от Летни гуми ООД сме представители на компанията за нашата страна и ви предлагаме много качествени и достъпни оферти ! Имайте вяра на офертите на Летни гуми ООД! Освен предложенията ни за летни гуми разгледайте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Оферти за летни гуми 6
Оферти за летни гуми
Качествени летни гуми 7
Качествени летни гуми
Разнообразие от летни гуми 8
Разнообразие от летни гуми
Най-добрите на пазара летни гуми 9
Най-добрите на пазара летни гуми

Огромната значимост на летните гуми
Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни факти относно създателя Dunlop
Летни гуми от набора на доставчика Maxxis
Летни гуми от производителя SYRON – BlueTech
Летни гуми SYRON – вторични преимущества
Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми Syron – водещи предимства
Летни гуми на марката SYRON
И накрая

3 thoughts on “Забавни данни , които ще ви впечатлят за летните гуми”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.