Знаете ли с каква цел функционират мотофрезите?

Знаете ли с каква цел функционират мотофрезите?

Мотофрези наричани още мотокултиватори са земеделски машини , употребяващи се за разрохкване на вече изорана почва. Този процес е познат като фрезоване използвайки го реално останалите все още големи буци се разделят на изключително малки такива . По настоящем мотофрези се прилагат както в обширни земеделски полета, така и в домашни градини и дворове . В следващите редове статията ще изложим най-характерното за избора им и характерните белези на конкретните асортименти от тази категория . В допълнение , ще бъдат изнесени същинските детайли , които трябва да се държат предвид при избора на добри и подходящи мотофрези.

В кои условия е по-удачно да изберете големи мотофрези

По-популярното название на фрезата, идваща от тази група , е мотоблок. Мотофреза, разполагаща с работна ширина е над 100 см. В тази група мотофрези съществува опция да бъдат добавени още инвентари , като примерно плуг за оране или пък ремарке.

В кои моменти се използват малки разновидности на мотофрези

Говорим за мотофрези, с функционална ширина попадаща в интервала между 30 и 40 см. Площите , в които в повечето ситуации се експлоатират малките мотофрези, са алеи с цветя , алеи с цветя и пространства със засадени малки дръвчета. По магазините са разпространени артикули от този вид с електрически и двутактови двигатели.

Разнообразие от мотофрези 1
Разнообразие от мотофрези

Модели мотофрези в зависимост от функционалната им ширина

Поставяйки работната ширина като съображение, сте способни да си изградите идея дори по-точно и изрядно кой тип мотофреза е пасваща на необходимостите и изискванията ви . На основата на този критерий можем да разграничим три вида мотофрези – малки, средни и големи. Ето информация относно спецификите и отличителните черти за всяка една от посочените типове мотофрези:

Най-използваните около масовия потребител средни мотофрези

Най-предпочитаната и използвана от активните клиенти група. Кое по-точно ще ви е от полза да ви бъде ясно относно типа? Средните мотофрези са с ширина на дейност от 90 до 100 см. Те изискват по-силна мощност съпоставено с малките типове и с успех са използвани за обработване на по-обширни като площ земеделски земи и площи .

Ние сме мястото където ще ви бъде предоставен богат избор на мотофрези

В Мотофрези ООД можете да подбирате между доста марки и модели мотофрези. В това число малки , средни и малки, такива с електрически двигател или пък с двигател с вътрешно горене. Обстойната и разностранна гама от мотофрези, предоставяни в Мотофрези ООД, ще ви даде шанс да се сдобиете с най-точния и удачен артикул за вашите нужди и изисквания.

Бързо случваща се доставна дейност на заявените – мотофрези

Спедицията на мотофрези и каквито и да е било други асортименти от брошурата на Мотофрези ООД се различават с максимална коректност и бързина . В много случаи извършването се случва по време на 1 делничен ден. Конкретно за мотофрезите би било от полза преди това да се разберете относно заплащането на спедицията , защото тя има вероятност да излезе излишно голяма за доставки до малки населени места, до които куриерите нямат регулярни посещения. Като по-добре ви наставляваме да посочите доставката да се извърши до офис на куриер, откъдето да я вземете. Разликата в стойността може да бъде доста значителна .

Разновидности от мотофрези 2
Разновидности от мотофрези

Компоненти по време на избиране на мотофреза

Съществуват няколко главни етапа , на които е полезно да отделите внимание закупувайки уред в категория „Мотофреза“. Измежду дадените фактори са големината на обработваемата земя , която искате да третирате , както и наличието на инвентар към уреда . Запознайте се с конкретно важната представа от знания основано на тези специфики :

– площ на вашата земя – действително квадратурата на земеделската площ е едно от изначалните съобразности, които се имат предвид спирайки се на мотофреза. Неизбежно е значимо дали ще използвате мотофрезата просто в двора на вилата и градината си или пък тя ви е потребна и за още по-пространствени като квадрати земеделски парцели. В първия случай можете да си позволите да закупите мотофреза имаща по-лека мощност и работна ширина, когато във вторият трябва машината да се определя като от по-високите равнища. Обикновено по-обемните мотофрези имат способността абсолютно резултатно и ефикасно да вършат работата на малките такива, само че обърнатият процес е почти невъзможен .

– наличие на инвентар – поставянето на инвентар към мотофрезата е следващ детайл , на който се налага да отделите внимание . Най-често малките мотофрези и тези с електрически двигател не са пригодни за още един прикачен инвентар, а имат ограничения най-вече в разрохкването на земята. При условие, че желаете към новата ви мотофреза да закачите плуг за оране, ремарке и т.н., посочете вид , който би могъл да ви създаде подобна възможност . Това са по-мощните мотофрези или мотоблоци. Дайте си сметка дали към избрания модел може да се прикачи инвентар.

– брой скорости – и не на последен план, броят скорости, които притежава уредът, също е от сериозно значение за резултата на работата ви с него. При условие, че ползвате мотофрезата за множество видове действия, тогава ви препоръчваме да предпочетете уред с повече скорости. Малките скорости ще ви дадат възможност например да извършвате бразденето по-изрядно, също така да придвижите своята земеделска реколта.

Вижте каталога ни с мотофрези 3
Вижте каталога ни с мотофрези

Мотофрези и още асортименти за къщата и двора

Не пропускайте възможността да разгледате и следващите раздели в магазина ни като:

резачки
винтоверт
ъглошлайф
перфоратор
гедоре
помпи за вода
хидрофор
водоструйка
косачки
циркуляр
Моторна коса

Огромно разнообразие от мотофрези 4
Огромно разнообразие от мотофрези
Най-добрите оферти за мотофрези 5
Най-добрите оферти за мотофрези
Качествени мотофрези 6
Качествени мотофрези
Намерете мотофрези 7
Намерете мотофрези
Намерете най-добрите оферти за мотофрези 8
Намерете най-добрите оферти за мотофрези
Намерете мотофрези 9
Намерете мотофрези
Огромно разнообразие от мотофрези 10
Огромно разнообразие от мотофрези

В кои условия е по-удачно да изберете големи мотофрези
В кои моменти се използват малки разновидности на мотофрези
Модели мотофрези в зависимост от функционалната им ширина
Най-използваните около масовия потребител средни мотофрези
Ние сме мястото където ще ви бъде предоставен богат избор на мотофрези
Компоненти по време на избиране на мотофреза
Мотофрези и още асортименти за къщата и двора

2 thoughts on “Знаете ли с каква цел функционират мотофрезите?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.